Stjernernes ABC

Hos Girlzonly.dk er vi glade for de kendte. Vi kender en masse til de kendte. Det vil vi gerne dele med dig. Her er en liste med kendisser, som vi har lavet en biografi – ja du kan ikke finde alt om kendissen her. Men du kan finde meget.

Kendte der starter med A

Austin Butler – Du kender ham måske bedre Wil Ohmsford. Austin Butler spiller nemlig en af de vigtigste hovedroller i Shannara Chronicles. Wil Ohmsford er den superlækre halvelver og halvmenneske, der er det sidste tilbageværende i Shannara slægten.

Ariana Grande – Du kender hende fra Nickelodeon, hvor hun spillede Cat Valentine. Dog var musik vigtigere for Ariana Grande. i dag er hun en succesfuld sangerinde med tre udgivede albums.

Kendte der starter med B

Blake Lively – Du kender hende sikkert som Serena i Gossip Girl. Det var nemlig i Gossip Girl Blake Lively for alvor slog igennem. Men hun har også spillet med i en del gode film. For eksempel har Blake Lively spillet med i Green Lantern, hvor hun mødte sin nuværende mand Ryan Reynolds. Blake Lively fik debut i den fantastiske film The Sisterhood of the Travelling Pants.

Bella Thorne – Kendt fra sin rolle i Disney serien “Shake it Up” som Cece. Skuspilleren som også er sanger og model har i sin barndom kæmpet med mobning. Dog er hun selv mobberen i dag i diverse film.

Kendte der starter med C

Cara Delevingne – Du kender hende nok mest som model og skuespiller, men faktisk er Cara Delevingne nu også sangerinde. Læs hele bioen om Cara Delevingne her.

Channing Tatum – Vi har alle set Channing Tatum som stripperen Magic Mike – hvis ikke, så er du gået glip af noget! Channing Tatum har også medvirket i en lang række andre film, og så mødte han sin kone på en lidt sjov måde – læs alt om det her.

Charlize Theron – Sydafrikansk fotomodel og skuespiller. Du kender hende fra Snow White and the Huntsman, hvor Charlize Theron spiller Ravenna. Ravenna er Snehvides onde stedmor.  Men faktisk havde Charlize Theron sit helt store gennembrud i filmen Monster, hvor hun spiller en prostitueret, der forvandler sig til en seriemorder.

Kendte der starter med D

Demi Lovato – Demi blev først kendt for sine roller på Disney Channel og har siden da kæmpet sig op mod succes trods hendes lave selvværd og bipolarlidelse. I dag er hun en kendt sanger og skuespiller, med mest fokus på musikken.

Kendte der starter med E

Emma Watson – Jeg tror vi alle lærte Emma Watson at kende som Hermione Granger fra Harry Potter filmene. At starte ud med en rolle i filmatiseringen vor tids nok største eventyr, det er noget at leve op til for enhver skuespiller. Emma Watson har taget den rolle på sig, og hun er i dag både en repræsentant for kvinders rettigheder og skuespillerinde i en række store film. Læs alt om Emma Watson her.

Kendte der starter med G

Gigi Hadid – Er en amerikansk model med palæstinensiske rødder. Det specielle ved Gigi Hadid er at hun ikke er ligesom alle de modeller der findes i dag. Hun har nemlig lidt mere kød på lårene og æblekinder – hvilket har ændret skønheds idealet om at være helt udsultet.

Kendte der starter med I

Ivana Baquero – Hvis du kender dine klassikere så ved du hun også har hovedrollen i Pans Labyrint. En ting er sikkert vi kender alle Ivana Baquero fra The Shannara Chronicles.  Du kan læse bioen om Ivana Baquero her.

Kendte der starter med J

Jennifer Aniston – Man kan næsten kun tænke Rachel fra Friends, men de seneste år har Jennifer Aniston medvirket i en del film, ligesom hun også har instrueret en. Læs om Jennifer Aniston her.

Jennifer Lawrence – Alle kender Jennifer Lawrence fra Hunger Games. Jennifer Lawrence har imidlertid spillet med i en lang række vildt fede film. Hendes karismatiske look og hendes fantastiske evner som skuespiller gør hende til en fantastisk oplevelse igen og igen. Personligt behøver jeg ikke vide meget mere end at Jennifer Lawrence er med i en film, så skal jeg helt sikkert se den.

Kendte der starter med K

Kendall Jenner – Amerikansk model og realitystjerne. Du kender hende nok fra “Keping up with the Kardashians” som omhandler hende og hendes families liv. Kendall Jenner har som stået model for blandt andet mærkerne Marc Jacobs, Estee Lauder og Calvin Klein.

Kendte der starter med M

Megan Fox – Det store portræt af stjernen fra Transformers og Teenage Mutant Ninja Turtles. Vidste du Megan Fox er gift med Brian Austin Green, der er kendt som David i tv-serien Beverly Hills.

Mila Kunis – Hun er kendt fra mange tv-serier og film – Blandt andet “Dengang i 70’erne” og “Ted”. Mila Kunis kommer fra Ukraine og kom til USA uden at kunne et eneste ord på engelsk.  Hun har sidenhen kæmpet sig op mod succes.

Miley Cyrus – Ja faktisk hed hun nogle helt andet da hun var lille. Hun hed Destiny Hope, og så ændrede hendes forældre navn til Smiley – og til sidst blev hun til Miley Cyrus. Vi har fulgt Miley Cyrus siden hendes barndom, som Hannah Montanna og videre over både en skuespiller og sangerinde karriere. Vi kan godt lide at se Miley Cyrus som skuespiller, men vi elsker hende som sangerinde. Vidste du i øvrigt at Miley Cyrus far Billy Ray Cyrus var en af de mest eftertragtede sangere i 1990’erne, og at alle piger dengang tilbad ham, næsten som var han et ægte boyband.

Kendte der starter med N

Nina Dobrev – De fleste kender hende nok bedst som Elena fra Vampire Diaries, men hvem er Nina Dobrev skuespilleren bag ungdomsstjernen. Det kan du læse hele portrættet af Nina Dobrev her.

Kendte der starter med S

Sarah Hyland – Du kender hende helt sikkert fra Modern Family. Men hvad mere ved du om Sarah Hyland? Vidste du eksempelvis at Sarah Hyland har kæmpet med nyresvigt gennem hele hendes karriere, og blandt andet fået doneret en nyre af hendes far? Læs meget mere om den amerikanske skuespillerinde Sarah Hyland her.

Scarlett Johansson – Hendes store gennembrud var i filmen Hestehviskeren. Herefter har hun medvirket i mange forskellige film og lagt stemmer til flere tegnefilm. Vidste du i øvrigt, at Scarlett Johanssons far er fra Danmark?

Shawn Mendes – Du kender nok hans singler “Treat you better” og “Nothing holdin me back”. Shawn Mendes er en canadisk sanger som er et af de yngste til at have tre singler, der har ligget nummer et på hitlisterne.

Shia Labeouf – Har fra han var helt ung drømt om at blive skuespiller. Hans gennembrud kom, da han som barn fik en rolle i en Disneyserie. Han har sidenhen medvirket i mange forskellige slags film. Blandt andet en Lars Von Trier film og Transformers.

Kendte der starter med Z

Zac Efron – Hans filmkarriere startede med High School musical, hvor han smeltede mange pigehjerter. Zac Efron har udtalt, at hans yndlings by i hele verden er London, og hvis han kunne bytte liv med en anden, så skulle det være Dronningen af England. Så skulle jeg godt nok til at følge med i en masse royale begivenheder, hvis det skete.

Zara Larsson – Svensk sanger som er verdenskendt i dag. Zara Larsson har siden hun var 10 år haft en passion for musik, hvilket betød at hun vandt Talent i 2008.

Denne side bliver løbende opdateret med en masse nye kendte fansider og biografier.