ABC oversigt – Opskrifter

Her får du en alfabetisk oversigt over opskrifter her på Girlzonly.

Opskrifter med A

Agurkesalat – Den her ret er faktisk mega blæret – ikke så meget for agurkesalat er vildt nemt at lave. Det er den helt klart. Nej det virkelige fede ved den her opskrift på agurkesalat – det er at det ikk er en opskrift på agurkesalat. Det er 3 opskrifter på agurkesalat.

Amerikanske pandekager – Om du er til amerikanske pandekager til morgenmad eller brunch er egentlig lige meget. Det er rent mums det med amerikanske pandekager. Du kan finde opskriften på amerikanske pandekager her.

Opskrifter med B

Bananbrød – Bananbrød er jo næsten sundt – det er brød med bananer… Ej! Bananbrød er faktisk en superlækker kage og her får du opskriften.

Blødkogt æg – Det burde egentlig være ret nemt det med at lave et blødkogt æg. Men det er det ikke! At lave blødkogte æg er en videnskab, specielt hvis du går op i at få et rigtig blødkogt æg. Det gør vi.

Opskrifter med C

Chateaubriand – Er chateaubriand et fremmedord for dig? Så kan jeg fortælle dig at chateaubriand er et andet ord for den bedste scoremiddag, der findes. Så hvis du virkelig vil charmere ham på madsiden, så er det med chateaubriand du skal starte. Hmm medmindre han er vegetar naturligvis for chateaubriand er en stor bøf 🙂

Chokolademuffins – Er du til det søde hjørne, så er en evig darling chokolademuffins. Vi har her muligheden for at give dig en af Danmarks bedste opskrifter på chokolademuffins. Nej det er løgn. Her er opskriften på en af verdens bedste opskrfiter på chokolademuffins 🙂 Mums.

Opskrifter med D

Den du ved nok kage – Mmm du kender den sikkert allerede, da den ofte blev brugt som klassens time kage og til fødselsdage. Det er en slags drømmekage bare med chokoladesmag!

Opskrifter med F

Frikadeller – Danmarks måske mest almindelige ret. Det er bare en opskrift man skal kunne lave, og nå ja så er frikadeller jo faktisk også ret lækker spise. Her får du en opskrift på frikadeller, der er topnem at følge!

Opskrifter med G

Græske frikadeller – Syntes du også at de danske frikadeller er ret så kedelige? Så prøv græske frikadeller de er meget sjovere. Jeg tror også du bedre kan lide græske frikadeller, det kan jeg i hvert fald…

Opskrifter med H

Havregrynskugler – Her finder du verdens bedste og verdens letteste opskrift på havregrynskugler.  Havregrynskugler er både hurtig at lave og så tager det ikke særlig lang tid. Havregrynskugler hører til kagegorien af kager, der betegnes som no-bake kager, da de ikke skal bages i ovnen.

Havregrød – Den helt klassiske morgenmad er havregrød. I denne opskrift får du både en variant til gryden – top nemt – og en variant til mikroovnen – top top nemt! Sørg for at spise en god portion, så du er parat til en super dejlig dag 🙂

Opskrifter med K

Klatkager – Har du rester tilbage fra risengrød, så bør du gå igang med at lave klatkager. Klatkager er tæt på den bedste resteret i hele verden. Her får du Girlzonly’s opskrift på klatkager.

Knækbrød – Du kan kende dem på knækket – næh hov nej det var ikke sådan den var. Knækbrød som du laver selv er bare bedre. Knækbrød fra wasa er fint bare ikke det samme som hjemmelavet knækbrød.

Koldskål – Ahh godt du er her, så er det fordi du er kommet videre end overvejelsen om at købe koldskål i den lokale Netto. Koldskål er vildt nemt at lave selv, og her får du en nem opskrift på koldskål med en masse smarte små fifs.

Opskrifter med O

Omelet – Æg om morgenen er altid godt – ja altså selvfølgelig kun hvis du kan lide æg. Den her omelet er smask lækker og ret nem at lave. Du kan tilføje alt mulig lækkert ovenpå denne her omelet. Rent mums og så også ret mange mættende proteiner!

Opskrifter med P

Pizzasnegle – Ja det her er et brandfarligt debatemne. Hvad er bedst? Pizza eller pizzasnegle? Jeg skal slet ikke blande mig i den her debat, bortset fra at pizzasnegle bare smager så meget bedre end pizza. Her får du min megalækre opskrift på pizzasnegle, så her må jeg bare sige: Pizza go home!

Pommes frites – Du sidder nok og tænker, hvorfor ikke bare købe en stor bakke pommes frites til 30 kroner. Det skal jeg fortælle dig. Du kan lave 24 store bakker pommes frites med denne opskrift end en stor bakke som du køber selv.  Derfor skal du lave pommes frites selv. Nå ja så smager det også bare bedre.

Opskrifter med R

Risengrød – Det er først jul, når der er blevet serveret risengrød. Her får du en dejlig opskrift på den lækreste risengrød. Det er den her opskrift, som langt overgår den risengrød, som de får i Nissebanden. Det er rent mums!

Opskrifter med S

Snobrød – Det her er nok en af de der retter, som er tæt på verdens bedste. Ja det er jo ikke fordi at snobrød er den ret, der smager bedst. Men at sidde og lave snobrød med veninderne, og sladre og hygge – måske høre lidt musik. Eller Peter sidder ved siden af og spiller på sin guitar mens vi laver snobrød. Ja det er det der gør snobrød til en af verdens bedste retter.

Opskrifter med T

Tiramisu er en rigtig lækker italiensk kage. Du kan spise tiramisu til dessert eller du kan spise tiramisu som selvstændig kageret. Den er toplækker. Prøv at lave den med eller til dine veninder.

Tomatsuppe – Det er tæt på at vi snakker verdens bedste suppe. Nej det er løgn. Tomatsuppe er verdens bedste suppe og det er ikke bare tæt på. Find opskriften på tomatsuppe, og sørg for at lave til flere dage. Den her tomatsuppe smager psyka lækkert!