Sjove ideer til dates

Det kan være svært at beslutte sig for hvad man skal lave på en date. I mange tilfælde vil det komme an på hvilke typer I er og hvor I er i jeres forhold. Fordi der findes nemlig ikke ét svar på hvad den perfekte date er. Måske er I lige blevet kærester og skal lære hinanden at kende, måse er I til de aktive dates eller måske er i mere til stille og rolig hygge? På denne side får du eksempler på dates I kan tage på sammen, uansæt hvilke typer I er.

Film daten – den traditionelle

Film daten er en klassiker og det er der god grund til. Det er hyggeligt og så giver det jer noget at tale om bagefter. Hvis I har været kærester længere tid ved I måske hvad hinandens ynglingsfilm er. Hvis ikke I har den helt samme smag i film, kan I aftale at I skiftes til at vælge film eller trækker lod, men det er en god idé at vælge en film I begge to vil se.

Hvis I lige er begyndt at date, er film daten en god mulgihed for at få noget at tale om. Der er nogen der godt kan li’ at  se kærlighedsfilm på første date, mens andre er mere til gysere eller komedier. Hvis I er lidt generte kan det være en god idé at se noget der ikke er for tungt såsom en  komedie. Kærlighedsfilm kan godt blive for meget for nogle fyre, men kan skabe en god date steming.

Cykel date

Hop på cyklen og kør en tur sammen. I kan enten cykle ned på stranden, tage en tur i skoven eller noget helt tredje. Det vigtige er at I kommer ud og oplever noget sammen. I kan evt. skiftes til at vælge hvor I cykler hen, så hver destination bliver en overraskelse eller I kan aftale på forhånd hvor I cykler hen. Særligt om sommeren er der et hav af aktiviteter man kan lave sammen.

Det vigtige er at være opmærksom på at jeres date ikke bliver træt af at cykle. Stop op engang i mellem og hør hinanden ad om de har brug for en pause. Stop evt. og få en is eller noget andet.

Shoppe date

Det er måske ikke alle fyres favorit ting at gå ud og shoppe sammen. Men det kan faktisk være en rigtig hyggelig oplevelse. At gå rundt og kigge på tøj sammen giver nemlig et indblik i, hvad hinandens stil er. Det kan også være at I laver en leg ud af det og prøver at finde på outfits til hinanden. På den måde kan I også lære lidt om hvad jeres date synes ser fedt ud til dig. Hvis I er mere til noget til mindre seriøst kan I også prøve at finde skøre outfits ud fra et tema I vælger sammen. Det er altid rart at afslutte en shoppe date med noget at spise og drikke, derfor kan I evt. tage på café tur efter shoppe turen.

Mad daten

Mad bringer folk sammen og derfor er ‘mad daten’ også med på vores liste. Når man laver mad sammen samarbejder man om at lave noget. Det er lidt ligesom at lave et kunstværk sammen som man bare også spiser bagefter. Derfor giver det at lave mad sammen, gode minder. Sæt evt. noget god musik på og hav det sjovt imens. Tag evt. nogle hyggelige billeder af hinanden og af jeres ‘kunstværk’ når I er færdige (også selvom det ikke er Instagram flot) . På den måde kan I nemlig gemme mindet.

Find også ud af hvad I helst vil lave: noget sødt eller noget salt. Det skal gerne være lidt nemt så I også kan tale sammen i mens. I kan evt. bage en lækker kage eller en pizza.