Hvad skriver man til en fyr, man ikke kender

Hvad skriver man til en fyr, man ikke kender?Du kender det helt sikkert. Du har mødt en sød fyr eller er faldet for en Instagram-profil med charmerende billeder. Der er intet, du hellere vil end kontakte ham, men hvad kan du skrive til ham? Vi giver dig svaret og et par gode tips her!

Det kan være svært at formulere de helt rigtige ord, når du prøver at fange en fyrs opmærksomhed – særligt når du ikke kender ham. Inden du skriver dine beskeder, kan det derfor være en rigtig god idé, at du sætter dig et mål for dem.

Vil du for eksempel blot fortælle ham, at du synes, at han ser sød ud? Invitere ham ud til en kop kaffe? Eller måske med til et event, som du tror, han vil kunne lide på baggrund af hans Instagram-billeder og stil?

De fleste fyre er vilde med piger, der tør tage initiativet ved at vise dem en oprigtig interesse! Så det er derfor meget relevant, at du nu er ved at finde svar på spørgsmålet, hvad skriver man til en fyr, man ikke kender.

Beskeder, du kan skrive til fyren, du mødte i byen

Las os få gjort op med en fordom: Det behøver bestemt ikke være fyren, der tager initiativet efter en sjov aften, hvor I har udvekslet numre eller snapchats.

Vil du tage skridtet videre – eller blot takke for en god aften, kan du blandt andet skrive:

”Hej! Er lige vågnet fra en lang aften, hvor du var med til at gøre stemningen helt særlig. Hvordan har du det i dag? Klarer du den eller kunne en kaffe og lidt selskab kaste lys over dagen?”

Eller mere simpelt:

”Hej! Ville bare takke dig for en hyggelig aften. Skønt at møde dig! Håber, at vi kan ses igen – evt. til en øl eller kaffe i byen?”

Beskeder, du kan skrive til fyren, som er en ven af en ven

Det kan være svært at bryde isen med venners venner. Men bestemt ikke umuligt! Har du lige tilføjet ham på Facebook, kunne du for eksempel skrive:

”Hej! Ved godt, at du ikke kender mig, men jeg kan se, at vi har en ven til fælles – og at vi skal til samme fest i aften. Glæder mig til at møde dig!”

Eller:

”Hej! Tror ikke, at vi kender hinanden, men min veninde fortalte, at du lige har været i (indsæt land)! Ville ønske, det var mig! Hvad tænkte du om det?”

På den måde har du også en undskyldning for at snakke med ham, når du møder ham senere på aftenen eller sammen med din ven!

Beskeder, du kan skrive til fyren, du har set på Instagram

Vi giver alt for lidt komplimenter til folk, vi ikke kender. Vil du vække en fyrs interesse og gøre hans dag en smule bedre, kunne du for eksempel skrive:

”Hej! Jeg ved godt, at komplimentet kommer lidt ud af den blå luft, men dine billeder får altid et smil frem på mine læber! Du ser virkelig sød/sjov ud. Håber, at du har dig en fantastisk dag!”

Han vil helt sikkert blive glad for din besked! Og hvem ved – måske er han også vild med dine billeder?