Amerikanske TV stjerner

Amerikanske TV stjerner – Det her er så tæt på toppen af poppen som man kan komme. På denne side får du en oversigt over Amerikanske TV stjerner. Det vil sige de amerikanske TV stjerner, som vi allerede har skrevet om.

Austin Butler

Austin Butler kender du nok bedst som Wil Ohmsford fra The Shannara Chronicles. Faktisk spillede Austin Butler med i serien Hannah Montana fra en tidlig alder, hvor han blandt andet havde æren af at kaste popcorn på Miley Cyrus. Austin Butlers store gennembrud kom dog i serien The Shannara Chronicles. Du kan se mere om andre The Shannara Chronicles medvirkende her.  Austin Butler spiller her sammen med en række internationale skuespilsprofiler.

austin butler

Channing Tatum

Channing Tatum er bare hot. Den er faktisk ikke længere end det. Du kender ham helt sikkert allerede. Channing Tatum er født i den amerikanske delstat Alabama.  Han fik sit store gennemburd i filmserien G.I. Joe, og derefter gik det bare forrygende for Channing Tatu. Personligt er jeg helt vild med 21 Jump Street. Den er både hylende morsom og så er han jo stadig mega lækker der.

Channing Tatum

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston er mest kendt for hendes legendariske rolle som Rachel Green i komedieserien Venner. Jennifer Aniston har dog spillet med i mange flere rigtig stærke film som for eksempel The Good Girl og Bruce The Almighty. Jennifer Aniston er også kendt for sit noget turbulente kærlighedsforhold med den ene kendis efter den anden, Mest kendt er nok Brad Pitt, men der kan også nævnes navne som Vince Vaughn og John Major.

Jennifer Aniston

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence er nok mest kendt for hendes rolle Katniss Everdeen i filmserien Hunger Games. Hendes rolle som hovedperson i en dystopisk og ond fremtidsverden er måske noget af det bedste nye skuespil, der er set i dette årtusinde. Jennifere Lawrence har imidlertid også spillet med i mange andre film, og det er her hun i selve filmbranchen er blevet mest anerkendt. Jennifer Lawrence modtog nemlig en Oscar for sin rolle i filmen the Silver Linings Playbook. Personligt foretrækker jeg dog Hunger Games anytime. Sidst har Jennifer Lawrence spillet med i film som X-Men og American Hustle.

Jennifer Lawrence er noget nær det tætteste vi kommer på den klassiske amerikanske drøm. Hun er vokset op i en lille flække i USA, men blev fundet og fandt sin vej til de høje tinder i HollyWood.

Jennifer Lawrence

Megan Fox

Megan Fox er nok mest kendt fra film som Teenage Mutant Ninja Turtles og Transformers. Videre har den amerikanske skuespillerinde medvirket i Josh Hex, som blev kåret som intet mindre end årets ringeste film. I privaten er Megan Fox kæreste med Brian Austin Green, der spillede David i Beverly Hills.

megan fox

Miley Cyrus

Miley Cyrus er måske en som du kender bedst som musiker. Men faktisk startede hendes karriere et helt andet sted. Miiley Cyrus fik sit store gennembrud i TV serien Hannah Montana, hvor hun spillede en pige, der levede et dobbeltliv, hvor hun havde et hemmeligt liv som sanger. Her fik Miley Cyrus både mulighed for at dyrke sit skuespil og sit sangtalentet. Senere var det sangtalentet, der blev det vigtiste for hende. Miley Cyrus er i øvrigt i familie med den noget så kendte sanger fra firserne og halvfemserne Billy Ray Cyrus. Det er faktisk Miley Cyrus far.

miley cyrus

Sarah Hyland

Sarah Hyland kender du fra serier som Modern Family og film som Conception. Sarah Hyland har gjort en fantastisk karriere på trods af at hun har lidt af nyresvigt. Faktisk fik Sarah Hyland doneret en nyre fra sin far. Læs hele den store biografi og portræt af Sarah Hyland her.

sarah hyland

Amerikanske TV stjerner oversigten opdateres konstant

Vi opdaterer løbende denne artikel med amerikanske TV stjerner.  Så hvis du syntes, der mangler en eller flere af dine favorit amerikanske TV stjerner, så tune ind en anden dag. Så er han eller hun nok kommet på her!