Listen af The Shannara Chronicles medvirkende er en liste som vokser for hver sæson. Der er dog nogle figurer og dermed skuespillere som går igen i serien.

The Shannara Chronicles medvirkende

 

 

 

I skrivende stund er vi i gang med Sæson 2 af The Shannara Chronicles, og hvis du læser den artikel senere, så har vi forhåbentligt fået opdateret den, men ellers så kan listen være længere end den er her.

Du kan se The Shannara Chronicles på ViaPlay. Tilmeld dig i dag og få 1. måned for 0 kroner uden bindingsperiode. Klik her

Hovedpersonerne af The Shannara Chronicles medvirkende

Der er lidt forskellige hovedpersoner i de forskellige sæsoner. Du kan her læse om de vigtigste.

Wil Ohmsford spillet af Austin Butler

Wil Ohmsford er om nogle hovedpersonen. Han er den sidste af Shannara slægten, og han er den, der kan stoppe ondskabens fremkomst. Wil Ohmsford er halvt elver og halvt menneske, og så er han opvokset i The Shady Vale med sin menneskemor Heady, der i hendes sidste stund overrakte Wil de magiske sten The Elfstones, og fortalte Wil at hans far var en god mand og ikke en tosse, som de fleste i The Shady Vale mente. Heady fortalte også Wil, at han skulle opsøge “druiden”. Det er her eventyret The Shannara Chronicles begynder. Wil Ohmsford bliver spillet af den toplækre californiske skuespiller Austin Butler. Du kan læse mere om Austin Butler her.

Eretria spillet af Ivana Baquero

Eretria er opvokset i den lovløse bande Rovers, der mest af alt er en samling af røvere, mordere og andre kriminelle, der er udstødt fra samfundet. Eretria er adopteret af Cephalo, der er Rovernes høvding, og en rigtig kynisk forbryder. Eretria møder Wil Ohmsford i sæson 1, og følger ham på hans rejse. Eretria er en nøglefigur i både sæson 1 og i sæson 2 er hun næsten vigtigere. Eretria bliver spillet af den spanske skuespillerinde Ivana Baquero, og hun er en af de medvirkende i The Shannara Chronicles, der fra barnsben har haft en stor filmkarriere. Som 11-årig spillede Ivana Baquero hovedrollen i filmen Pan’s Labyrint. Det modtog hun adskillige priser for. Du kan læse mere om Ivana Baquero her.

Amberle Elessedil spillet af Poppy Drayton

Amberle er datter af Aine Elessedil, som er den førstefødte prins af elverkongen Eventine Elessedil. Amberle er således født ind i storslåethed. Amberles mor døde under fødslen. Amberle har en nær tilknytning allerede i sæson 1 til det legendariske og magiske træ Ellcrys. Den forbindelse bliver kun stærkere, men det skal vi ikke afsløre mere om her. I stedet skal der nævnes der er et kærlighedstrekantsdrama, der udspiller sig mellem Wil, Amberle og Eretria. Det er mere udtalt i bøgerne end det er i tv-serien. I sæson 2 spiller Amberle ikke længere end hovedrolle, men er reduceret til en mindre rolle blandt de medvirkende i The Shannara Chronicles.

Druiden Allanon spillet af Manu Bennett

Druiden Allanon er den figur som Wil Ohmsford (Austin Butler) skal finde. Allanon er den sidste druide af ordenen Paranor. Han er en ekstremt magtfuld druide, der med hans magiske evner besidder kræfter, der overstiger alle de andres tilsammen. Sådan er det i hvert fald i begyndelsen af serien. Druiden Allanon spilles af Manu Bennett. Det kan være du allerede kender Manu Bennett som Deathstroke fra Arrow, og du kender ham nok ikke fra hans største rolle. Det var nemlig godt maskeret af makeup som orken Azog fra triologien om Hobitten. Du kan læse mere om Manu Bennett her.

Andre The Shannara Chronicles medvirkende

Der er en lang række medvirkende i The Shannara Chronicles . Nogle figurer er mere bærende end andre. Her kommer en liste:

Ander Elessedil – Den yngste søn af elverkongen Eventine Elessedil. Amberles onkel. Ander Elessedil bliver spillet af Aaron Jakubenko.

Bandon – Allanon, Wil og Amberle finder Bandon bundet i et landhus. Resten af Bandons familie er blevet dræbt af dæmoner. Det går hurtigt op for Allanon at Bandon har synske evner, og Allanon udser Bandon som sin druideefterfølger. Tingene går dog ikke helt som planlagt. Bandon bliver spillet af Marcus Vanco.

Cogline – En tidligere druide, der er meget interesseret i den gamle verdens videnskab. Cogline havde lovet Eretrias mor at passe på hende. Cogline får først en væsentlig rolle i sæson 2.  Cogline bliver spillet af Andrew Grainger.

Garet Jax – Han er en bounty hunter, der dukker op i sæson 2. Hvor man tror han ikke har noget moral og godhed i sig, så tager man fejl. Men der er en indre kamp i ham om rigtig og forkert, hvor guld og mammon tidligere var det eneste gode i hans liv. Garet Jax spilles af Gentry White.

The Dagda Mor – Den onde dæmon over dem alle i sæson 1. Dagda Mor spilles af Jed Brophy.

Nå ja og så skal du heller ikke snydes for et par trailere her:

Sæson 1 trailer:

Sæson 2 trailer:

Vi vil forsøge at opdatere denne liste med The Shannara Chronicles medvirkende, hver gang der kommer en ny sæson. Hvis der mangler nogle af The Shannara Chronicles medvirkende, som du gerne vil høre mere om så skriv nedenfor.

Her kan du se The Shannara Chronicles

Du kan se The Shannara Chronicles på ViaPlay. Tilmeld dig i dag og få 1. måned for 0 kroner uden bindingsperiode. Klik her