Austin Butler er helten fra Shannara Chronicles – halvt menneske – halvt elver. Her får du historien bag den toplækre Austin Butler.

Austin Butler Bio

austin butlerAustin Butler er født og opvokset i Ananheim i Califiornien.  Austin blev født den 17. august 1991, og hans fødenavn er Austin Robert Butler. Austins forældre er David og Lori Butler, og så har Austin en storesøster, der hedder Ashley. Faktisk spillede Ashley Butler og Austin Butler lidt sammen i Ned’s Declassified School Survival Guide fra 2004.

Austin Butlers første rigtige rolle var netop i Ned’s Declassified School Survival Guide, hvor stjernerne var Lindsey Shaw, Devon Werkheiser og Daniel Lee Curtis. Her spillede Austin Butler en birolle, men det var Lindsey Shaw, der så store potentialer i Austin og anbefalede ham videre. Det resulterede i at Austin Butler fik en række mindre roller blandt andet en lille rolle i serien Hannah Montana, hvor han fik æren af at kaste popcorn på Miley Cyrus.

Det blev imidlertid ikke kun til biroller, men også en hovedrolle i serien iCarly, der startede i 2007. Det var Austins egentlige gennembrud.

Og senere kom der en lang række roller i film og serier. I 2016 fik Austin Butler en af hovedrollerne i den utrolig og dystopiske eventyrserie The Shannara Chronicles. Det kan du læse meget mere om nedenfor.

Austin Butler som Wil Ohmsford i The Shannara Chronicles

The Shannara Chronicles er en eventyrserie. der er baseret på Shannara serien af Terry Brooks. Eventyret udspiller sig i The Four Lands, der er beboet af mennesker, elvere, trolde, gnomer og andre eventyrvæsener. Hvorvidt historien udspiller sig på vores planet er uvist, men der antydes flere steder i serien, at der har været en verden som vores førhen, og at der er sket noget, som gør at verden er endt i et kaos. Ud af dette dystopiske kaos er der vokset nye racer og en ny skrøbelig verdensorden, der hedder the Four Lands. I denne verden møder vi Wil Ohmsford.

Wil Ohmsford (Austin Butler) er en halv elver og et halvt menneske, der er den sidste af den legendariske slægt Shannara.  Wil er i starten af serien ikke klar over sin betydning og om sit ophav, og Wil har ingen anelse om den betydning han er forudset at  få i denne verden.

Du kan se The Shannara Chronicles på ViaPlay. Tilmeld dig i dag og få 1. måned for 0 kroner uden bindingsperiode. Klik her

I sæson 1 er det elvernes ældgamle træ Ellcrys der er omdrejningspunktet. Ellcrys er døende, og det burde i sig selv ikke være det store problem bortset fra den detalje, at Ellcrys fungerer som et fængsel for forfærdelige magiske dæmoner. I takt med at træet dør og taber sine blade frigives horder af onde dæmoner. Se sæsontraileren nedenfor:

Sæson 2 er netop gået igang mens vi skriver denne artikel, men den tegner rigtig godt. Nedenfor kan du se traileren til sæson 2.

På nuværende tidspunkt bliver The Shannara Chronicles vist på HBO Nordic og ViaPlay.

Du kan se The Shannara Chronicles på ViaPlay. Tilmeld dig i dag og få 1. måned for 0 kroner uden bindingsperiode. Klik her

Læs også vores biografi af Channing Tatum her.