Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Ivana Baquero er en spansk skuespillerinde, der er født i Barcelona i 1994. De fleste af os kender hende fra The Shannara Chronicles men faktisk spillede hun hovedrollen i mesterværket Pans Labyrint fra 2006. Det er få skuespillere, der har deres store gennembrud i en alder af kun 12 år, og i dag kender vi Ivana Baquero som en af hovedrollerne i Shannara Chronicles. I The Shannara Chronicles spiller hun over for den gudeskønne Austin Butler i rollen som Will Ohmsford.

Den helt unge Ivana Baquero

Ivana Baquero pans labyrintDu har allerede læst at Ivana Baquero slog for alvor igennem med filmen Pans Labyrint, men faktisk startede hendes karriere tidligere end det.  I 2004 spillede hun med i filmene Romasante og Rottweiler, og i 2005 spillede hun med i filmen Fragile, og i 2006 kom så hendes store gennembrud Pans Labyrint. Alle spanske film. Det var faktisk lige før hun blev fravalgt til castingen af Pans Labyrint, da de søgte en 8-årig pige og Ivana Baquero var til castingen 11 år. Castingen af Ivana gik imidlertid så fantastisk, at instruktøren besluttede sig for at ændre rollen til en lidt ældre pige, så den passede bedre til Ivana.

I 2009 fik Ivana premiere i en amerikansk gyserfilm af John Connolly. Filmen hed The New Daughter og der spillede hun over for grand old man Kevin Costner, som din mor nok har haft en enkel eller to crushes på i hans yngre dage.

Nedenfor kan du se traileren til den fantastiske film Pans Labyrint – se om du kan genkende Ivana Baquero;

Ivana Baquero som  Eretria i The Shannara Chronicles

De fleste af os kender dog nok bedst Ivana Baquero fra ungdomsserien – den dystopiske eventyr fortælling The Shannara Chronicles. Her spiller hun røverpigen Eretria, der tilhører røvergruppen The Rovers. Selv om hun er passioneret om spænding og vildskab, så er hun en god pige. Da hun møder Will Ohmsford (Austin Butler) falder hun pladask for ham (og hvem kan bebrejde hende for det!?!), og forsøger at slippe væk fra sin fortid som en af The Rovers og være sammen med Will.

Du kan se The Shannara Chronicles på ViaPlay. Tilmeld dig i dag og få 1. måned for 0 kroner uden bindingsperiode. Klik her

Nedenfor kan du se en trailer fra sæson 1:

I sæson 2 er Eretria igen tilbage. Du kan se traileren nedenfor:

Ivana Baquero fun facts

  • En stor skuespillerkarriere er ikke nok for Ivana, der på samme tid uddanner sig til jurist.
  • Der var 400 andre håbefulde skuespillere, der blev castet til rollen som Eretria før de valgte Ivana.
  • Ivana taler flydedende spansk, engelsk og katalansk.

Læs også Girlzonlys mini bio om Jennifer Lawrence.