Skønhed kommer indefra” er et udtryk du sikkert har hørt før. Det er også rigtigt, at det er den indre skønhed, der i sidste ende tæller, men i mellemtiden vil du sikkert, ligesom så mange andre, også gerne føle at din skønhed kommer udefra (i hvert fald bare en gang i mellem) – om ikke andet, når du skal til fest eller lignende.

Du får her muligheden for, at få din ydre skønhed til at matche din indre, med 3 tips til din skønhed inden for makeup, hår og negle.

skønhed

3 tips til din skønhed – makeup, hår og negle

1. tip til din skønhed – Makeup

Det første tip til din skønhed handler om dine vipper. Kvinder har altid stræbet efter lange vipper, da det både er smukt og feminint. Desværre er det ikke alle der fra naturens side af, der har fået lige så lange vipper som Bambi. Hvis du synes dine vipper godt kan bruge lidt ekstra længde og fylde, findes der forskellige metoder du kan benytte dig af.

M2 serumKunstige vipper kan give dig længere og fyldigere vipper på få minutter. Du sætter dem på dine egne vipper, ved hjælp af den lim, der hører med i æsken.

Selvom kunstige vipper giver dig et dramatisk look på ingen tid, kan de godt føles en smule generende at have på en hel aften, og du kan risikere, hvis du ikke har sat dem ordentligt på, at de kan falde delvist af, som aftenen skrider frem. Når det så er sagt, er kunstige vipper er nem og billig måde, hvorpå du kan få lange vipper.

Du kan finde et stort udvalg af kunstige vipper på matas.dk

Eyelash extensions kan også give dig lange og smukke vipper, på relativt kort tid. Eyelash extensions skal laves af en professionel, der ved hjælp af en speciel lim, sætter små kunstige vipper på dine egne vipper. Resultatet er mere “ægte” end ved kunstige vipper, da eyelash extensions sidder sammen med dine egne vipper, istedet for ovenpå.

Hvis du vælger at eyelash extensions skal fremhæve din skønhed bør du dog være opmærksom på, at de kræver meget pleje og at de skal fjernes igen af en professionel. Selvom eyelash extensions kan laves af af dygtige professionelle, kan du desværre risikere, at det skader dine egne vipper.

M2 serum skader derimod ikke dine vipper, men går ind og booster dem, så de bliver længere og mere fyldige – helt naturligt. Til forskel fra kunstige vipper og eyelash extension, skal du have lidt mere tålmodighed med M2 serum, da du først vil se det fulde resultat efter 12 uger.

Hvis du har tålmodigheden, får du dog også dine helt egne og naturlige vipper, der med garanti har fået mere længde, fylde og dybde i farven, når de 12 uger er gået.

Du kan læse mere om M2 serum her, eller bestille produktet online på nicehair.dk

2. tip til din skønhed – Hår

Få lokkerne til at spille! Hvad end du har glat, krøllet eller kruset hår, findes der metoder, hvorpå du kan få dit hår til at se flot ud og derved din skønhed.

langt hårGlat hår kan være fantastisk, da det er et look mange gerne vil have. Hvis du har helt glat hår, kan det dog godt være du ikke selv er helt med på ordet fantastisk, for hvis dit er hår er glat, er det som regel også fladt! Det kan være trist, hvis du elsker hår med masser af fylde.

Hvis du ønsker mere fylde i dit glatte hår, kan du med fordel bruge en tørshampoo. Den giver god fylde og sørger samtidig for, at dit hår ikke bliver fedtet. Spray tørshampooen ned i hovedbunden og lad den virke i 1 minut. Rod derefter godt rundt i håret (brug evt. en børste) og mærk hvordan håret får masser af fylde.

Du kan finde et udvalg af tørshampoo hos matas.dk eller nicehair.dk

Krøllet hår kan tid tider være meget vildt og en anelse tørt at se på. Hvis du har masser af krøller, og gerne vil fremhæve din og dine krøllers skønhed, er det derfor vigtigt at håret får en masse god pleje og fugt, så det ikke ser tørt ud.

Giv gerne håret en hårkur hver gang du vasker det, i stedet for almindelig balsam, og red håret inden badet eller imens du bader med hårkuren i. Hvis du reder dit hår efter badet kan du risikere at dine krøller bliver meget kruset at se på.

Kram istedet krøllerne op i mod hovedbunden med håndklædet, for at samle dem og fremhæve krøllet i dit hår. Du kan med stor fordel komme en lille smule balsam i spidserne inden du krammer håret med håndklædet. Det giver nogle flotte og glansfulde krøller.

Se et udvalg af lækre hårkure hos matas.dk eller nicehair.dk

Kruset hår er en hver kvindes mareridt! Hvis du har kruset hår kan du enten prøve at fremhæve det fald der evt. gemmer sig blandt lokkerne, ved at gøre det samme som havde du krøllet hår. Hjælper det ikke kan en genial løsning være at bruge et glattejern.

Med et glattejern kan du style dit hår, så det bliver flot og glansfuldt. Der findes mange forskellige glattejern, men søger du efter et glattejern af god kvalitet, bør du vælge et mærke som ghd. Ghd glattejern er det mest fortrukne glattejern verden over, og med et ghd glattejern kan du både glatte, krølle og lave fald i dit hår.

Du kan læse mere om ghd glattejern lige her, eller finde dit ghd glattejern hos nicehair.dk

3. tip til din skønhed – Negle

Dine negle kan være prikken over i’et, når det kommer til din skønhed. Det sjældent pænt, eller feminint ud, med korte og helt naturlige negle. Du behøver selvfølgelig ikke at have helt lange negle, men lidt neglelak eller lignende kan virkelig gøre en forskel for dit look.

falske negleNeglelak er klart det letteste du kan gøre, hvis dine negle eller din skønhed trænger til et ekstra pift! Det er let at påføre og koster sjældet al verdens penge. Desværre holder neglelak ikke længere end et par dage.

Du kan se et stort udvalg af neglelak hos matas.dk

Shellac er steppet over neglelak, hvor du stadig giver dine egne negle nyt liv. Med shellac får du i teorien en neglelak, der kan holde i minimum 3 uger, hvis du får det lavet af en professionel. Der findes også shellac du kan smøre på neglene som almindelig neglelak, men som holder i op til en uge.

Du kan se de mange farver på shellac, der fungerer som almindelig neglelak, på matas.dk

Falske negle findes i flere afskygninger og skal som udgangspunkt laves af en professionel negletekniker, da det tager tid at lære alle teknikkerne til flotte falske negle.

Du kan læse meget mere om falske negle lige her, og hvis du har mod på selv at kaste dig ud i at lave falske negle, kan du finde meget mere information om det på nailmania.dk

Skrevet af Malene Karva