Hvad er M2 serum og hvilken virkning kan det have på dine øjenvipper? Læs med her og få kuren til misundelsesværdige øjenvipper!

Hvem drømmer ikke om at få lange smukke øjenvipper, som selv Bambi ville blive misundelig over?

Der findes flere forskellige måde, hvorpå du kan få lange smukke øjenvipper;

Kunstige øjenvipper, der skal klistres på, eller vippe extensions, der skal passes og plejes, og som i sidste ende (hvis du ikke får det lavet ordentligt) kan efterlade dig med ødelagte og kortere vipper!

M2 serum

Denne artikel indeholder affiliate links, der er nøje udvalgt af girlzonly.dk

Begge måder giver dig lange øjenvipper på kort tid, men hvis du har lidt tålmodighed og går efter et mere naturligt look, giver M2 serum (eller M2 Beauté Eyelash Activating Serum) dig muligheden for at få tættere, længere og fyldigere øjenvipper – dine egne vipper vel og mærket!

Se videoen nedenfor, hvor M2 Beauté har testet deres M2 serum til øjenvipper og  Eyebrow Renewing serum til øjenbryn, og se selv hvilken forskel der kommer, på bare 6 uger!

Hvad er M2 serum?

M2 serumM2 serum er en Eyelash Activating Serum, der på baggrund af innovative aktive ingredienser, giver dine øjenvipper en længere levetid.

Du vil allerede kunne se en væsentlig forskel på dine øjenvipper efter 6-8 ugers brug af M2 serum.

Øjenvippers levetid varierer fra person til person.

Øjenvipper er hår, der ligesom det på hovedet har en bestemt levetid, før det naturligt dør og bliver udstødt, til fordel for et nyt.

Det siges at øjenvippers normale levetid er 2 til 4 måneder.

Ved at bruge M2 serum forlænger du dine øjenvippers levetid og aktiverer dem, hvilket giver dig flere, tættere længere og fyldigere øjenvipper.

Du vil også opleve, at dine øjenvipper bliver mørkere og får en flottere bue. Selvom du allerede vil se en effekt efter 6-8 uger, skal du forvente, at du først får det fulde resultat efter 12 uger cirka.

M2 serum har været populært i længere tid nu, og det er let at forstå folks begejstring!

Se også: Ghd glattejern – find det bedste til dit hår!

Hvad indeholder M2 serum?

reagensglasM2 serum indeholder 5 forskellige aktive ingredienser, der alle har betydning for produktets virkning på dine øjenvipper.

Hver ingrediens har sin egen specielle funktion, og til sammen skaber de et lille mirakelmiddel for dine øjenvipper.

Norbimatoprost går ind og aktiverer dine øjenvippers naturlige vækst. Det betyder, at du efter 6-8 uger allerede vil kunne se de nye øjenvipper skyde frem.

Biotin (eller vitamin B7 som det også kaldes) giver dig stærkere øjenvipper og forlænger dermed dine øjenvippers levetid. Den forlængede levetid viser sig i, at dine øjenvipper vil blive længere efter bare 6-8 uger.

Hyaluronsyre holder dine øjenvipper stærke og sunde i den forlængede levetid.

Hydroliseret glykasminoglykan (GAG) tilfører dine øjenvipper fugt og styrker deres elasticitet. Det gør at dine øjenvipper bliver mere fleksible og modstandsdygtige.

Prodew 300 absorberer og binder fugten til dine øjenvipper.

Sådan bruger du M2 serum

M2 serum infografik (2)Det er super let at bruge dit M2 serum, så her kan alle være med! Du skal kun anvende dit serum én gang om dagen, da det er nok for de aktive ingredienser at gøre deres arbejde.

Det anbefales at påføre dit M2 serum om aftenen, så det kan virke natten over.

Det første du skal gøre er, at starter med at fjerne din makeup. Du skal helst undgå at bruge en oliebaseret makeupfjerne, så huden er fri for unødvendige fedtstoffer.

Hvis du bruger en oliebaseret makeupfjerner, kan du risikere, at det ikke er alt serumet der trænger ordentligt ind – og det ville da bare være super ærgerligt!

Dernæst er det vigtigt at huden er helt tør, efter du har fjernet din makeup og før du påføre dit M2 serum.

Når din hud er tør, kan du påføre dit M2 serum som var det en flydende eyeliner. Det er nok hvis du påfører et enkelt penselstrøg af dit M2 serum på de øverste øjenvipper.

Du får det bedste resultat, hvis du sørger for at komme dit serum helt ned på øjenvippernes rødder, da det er dem der skal aktiveres.

Vent nogle få minutter med at anvende dine hudplejeprodukter, så er du sikker på, at alt dit serum er trængt ordentligt ind i huden.

Gentag processen hver dag og oplev hvordan dine øjenvipper bliver længere, fyldigere og smukkere efter bare 6-8 ugers brug.

Se også: 5 ting du bør undgå, hvis du vil have sundere hår – især nr. 5 er vigtig!

Hvor kan du købe M2 serum?

M2 serum shopDer findes en del forhandlere af M2 serum. Der kan dog være ret stor forskel på prisen. Den billigste finder du hos nicehair.dk, hvor du også kan finde de andre produkter fra M2 Beauté.

En M2 serum indeholder 5 ml, hvilket er nok til, hvis du bruger det hver dag i 3-4 måneder.

Andre produkter fra M2 Beauté

Der findes en helt række af lækre produkter fra M2 Beauté. Her kan du læse om et udvalg af produkter, der alle er relateret til M2 serum.

Du kan se alle produkter fra M2 Beauté på nicehair.dk.

Eyebrow Renewing serum

m2-beaute-eyebrow-renewing-serumLige som du kan få M2 serum til din øjenvipper, findes der også et produkt til dine bryn. Der er stor fokus på bryn (og gerne fyldige og mørke) for tiden, men det er desværre ikke alle, der har misundelsesværdige bryn.

Det kan være du har været lidt for gavmild med pincetten, eller du fra naturens side af er født med knapt så kraftige bryn, og derfor ønsker at gøre noget ved det.

Eyebrow Renewing serum er lige som M2 serum et mirakelmiddel, der på bare 4-6 uger giver dig fyldigere og mørkere bryn.

Du kan finde Eyebrow Renewing serum lige her.

Eyezone Conditioning Care Complex

m2-beaute-eyezone-conditioning-care-complexHvis du ønsker at styke virkningen af dit M2 serum eller dit Eyebrow Renewing serum bør du investere i Eyezone Conditioning Care Complex fra M2 Beauté.

Plej dine vipper og bryn, ved at påføre Eyezone Conditioning Care Complex dagligt.

Du kommer det på som en mascara på øjenvipperne, og på dine bryn kan du bruge den fine børste til at pleje og definere brynene med.

Du kan finde Eyezone Conditioning Care Complex lige her.

Se også: Date ideer – 3 hyggelige date ideer til jeres sommer

Tools Eyelash Comb

m2-beaute-m2-tools-eyelash-combDet her produkt vil du med garanti ikke tro du mangler, men hvis du først har fået lange og fyldige øjenvipper, kan det være et virkeligt rart “værktøj” til at få styr på dine “nye” øjenvipper med.

Du kan vælge og bruge den på dine naturlige og mascara frie øjenvipper, som en slags kam, der reder dine øjenvipper skånsomt og skiller dem ad.

Her kan du så vælge, hvorvidt du vil dyrke det mere naturlige look, eller om du blot har klargjort øjenvipperne til mascara.

Hvis du tager mascara på, kan du efterfølgende kører din Tools Eyelash Comb gennem øjenvipperne, for at fjerne eventuelle klumper.

Du kan finde Tools Eyelash Comb lige her.

Ultra Pure Solutions Oil-Free Make-Up Remover

m2-beaute-ultra-pure-solutions-oil-free-make-up-removerSom skrevet tidligere, skal du helst undgå at bruge en oliebaseret makeupfjerne, inden du skal påføre dit M2 serum på øjenvippernes rødder, så huden er fri for unødvendige fedtstoffer.

Bruger du en oliebaseret makeupfjerner, kan du risikere, at det ikke er alt serumet der trænger ordentligt ind.

Hvis du derfor godt kan lide at være på den sikre side, med den makeupfjerne du bruger inden du påfører dit M2 serum, kan det være en fordel for dig, at bruger et produkt fra samme mærke, som dit øjenvippeserum.

Ved at bruge Ulta Pure Solutions Oil-Free Make-Up Remover, er du helt sikker på, at du bruger en makeupfjerner, der er velegnet til brug inden dit M2 serum påføres, da produktet er oliefrit.

Ulta Pure Solutions Oil-Free Make-Up Remover fjerner din makeup skånsomt. Dens milde formel betyder, at den er velegnet til alle hudtyper – selv den helt sensitive hudtype. Derudover modvirker den poser under øjnene, mørke rander og hævelse.

Du kan finde Ulta Pure Solutions Oil-Free Make-Up Remover lige her.

 

Skrevet af Malene Karva, uddannet frisør.