Ahhh… sommeren er over os og der er kærlighed i luften! Du skal på date med en flirt eller din kæreste og alt er skønt – men hvilke date ideer har I og hvad skal I lige finde på at lave? 

date ideer

Dette indlæg indeholder affilite links, der er nøje udvalgt af girlzonly.dk

Der er så mange ting I kan lave udenfor på en god sommerdag, at biografturen roligt kan vente lidt! Date ideer kan være svære at komme på, og vi har derfor samlet vores bud på 3 hyggelige dates I kan tage på om sommeren – hvilken én skal I på?

1. Picnic i skoven eller ved vandet

Hvad kan være mere romantisk end at spise sin mad på et tæppe i det fri? En picnic i skoven, omringet af grønne træer og blomster, eller ved vandets brusende bølger, kan være en hyggelig sommer date og en god måde at komme hinanden nær på.

picnic
Tag eventuelt lidt musik og nogle spil med, hvis jeres date skal være endnu hyggeligere!

Om I selv vil lave maden eller vælger at købe en sandwich hos den lokale, er helt op til jer – det er kun fantasien, der sætter grænser for den første af de 3 date ideer.

Se også: Send en sød besked til din kæreste

2. En udendørs aktivitet

Skal jeres date have lidt fart over feltet? Eller må der bare gerne ske lidt mere, end at sidde og kigge hinanden dybt ind i øjnene? Så kan en udendørs aktivitet lige være noget for jer, og én af de rigtig gode date ideer.

cykeltur
I får en masse at snakke om på en aktiv date, og ved at være aktive sammen får I også knyttet et tættere bånd.

En cykeltur eller en tur på rulleskøjter er både gratis og rigtig hyggeligt. I kan eventuelt tage på et lille eventyr i nærområdet eller køre en længere tur til en seværdighed I gerne vil se.

Se også: Studenterhue regler – De klassiske regler og de sjoveste

3. Turist for en dag

Den sidste af de 3 date ideer er turist for en dag. Selvom I kender jeres by godt, kan det være sjældent I ”leger” turister i egen by. En hyggelig sommer date, der altid er et hit, er at være turist for en dag.
københavn
I kan eventuelt tage på kanalrundfart, museum eller gå en tur ind i centrum og sætte jer på en lille café.

Hvis I ikke bor i en by med seværdighed, kan I prøve at finde en by i nærheden, hvor I kan ”lege” turister.

Flere date ideer?

Hvis I mangler inspiration til sjove og anderledes date ideer, så kan I finde en masse spændende forslag hos GO DREAM DK eller DuGlemmerDetAldrig.dk.

 

Skrevet af Malene Karva