Få styr på dine falske negle

Skrevet af : Emma Bjerg

Der er vist ingen tvivl om, at falske negle er super flotte, men hvordan er det nu lige det hele hænger sammen? Vi er her for at hjælpe dig!

Af Malene Karva

Hvad er forskellen på akrylnegle og gelenegle?

Den helt store forskel er, at gele er oven på neglen, og at akryl er mere en del af selve neglen. Gele bliver “malet” på neglen og derefter tørret under UV lys. Akryl derimod arbejder på et syregrundlag, hvor syren arbejder sig ind i neglen og får akrylen til at sidde bedere fast. Akryl skader dermed neglene mere, men holder som regel også lidt længere.

Hvor køber du akrylnegle og gelenegle?

Du kan finde en masse kunstige negle her hos NailMania. Du kan finde akrylnegle her og du kan finde Gelenegle her.

falske negle

Denne arktikel indeholder affiliate links, der er nøje udvalgt af girlzonly.dk

Hvor længe holder falske negle?

Gelenegle holder i ca. 3-4 uger, hvis du behandler dem rigtigt. Akrylnegle holder i ca. 4-5 uger. Men det er meget meget forskelligt! Holdbarheden kommer især an på hvordan du behandler dine falske negle og hvor meget olie dine egne negle producere – samt kvaliteten af dine falske negle og påsætningen af dem.

Hvordan passer jeg bedst på mine falske negle? 

Brug massere negleolie (kan købes der hvor du får lavet negle, eller på Matas.dk). Sørg for at skåne dine negle mest muligt – altså tænk lige en ekstra gang over om havearbejdet SKAL fixes lige nu… Og for Guds skyld!, lad dåse sodavanden stå! Det er så ærgerligt at ødelægge dine nye negle over en dåse sodavand, så vælg en med skruelåg istedet for.

Kan falske negle blive for falske at se på? 

Det er jo en smags sag. Er du til meget lange negle med pink og blå glitter? Så go for it!

Hvor gammel skal man være, før man må få falske negle? 

Det er forskelligt fra salon til salon om de har en aldersgrænse, så husk at se på deres hjemmeside inden du booker en tid. Derudover skal du selvfølge have snakket med dine forældre om det. Jo yngre man er, jo kortere tid holder de falske negle faktisk.

Et barn eller en ung teens krop, vil prøve at afvise neglene. Kroppen mener ikke de hører hjemme der og vil derfor begynde at producere mere olie for at opløse dem. Rådfør dig eventuelt med en professionel, før du får falske negle.

Læs også den store guide til M2 serum til øjenvipper!

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love