Hvordan kommer man sig over en fyr? – Det er hårdt at komme dig over en, som du har været vild med. Du kan dog gøre processen nemmere ved ikke at have kontakt med vedkommende, sørge for at gøre noget godt for dig selv og at få talt med andre om dine tanker og følelser.

Når du har været vild med nogen, kommer det til at tage tid for dig at komme over vedkommende. Det kan du ikke undgå. Du kan dog gøre en række gode ting for at gøre det nemmere for dig selv at komme over ham.

Hvordan kommer man sig over en fyr? Tal om det!

Det er først og fremmest, at du sætter ord på dine tanker og følelser. Det kan selvfølgelige være ved at tale med andre om dem. Når du åbner op omkring dine kærestesorger, er det meget muligt, at andre kan komme med gode råd.

En anden måde at få luft for dine tanker og langsomt hjælpe dig med at få styr på dine følelser efter bruddet er ved, at du skriver dem ned. Skriv dem et sted, hvor der ikke er andre, der kan læse dem. Det kan enten være i hånden eller i et dokument på computeren. Når du skriver, skal du ikke tænke over det, men bare skrive det som det kommer til dig.

hvordan kommer man sig over en fyr

Sørg for at gøre noget godt for dig selv

Når du prøver at komme over en fyr, kan du aflede dig selv ved at gøre noget godt for dig selv. Nogle siger, at de bare har brug for at drikke sig fulde og have sex med en anden for at komme over et brud. Det kommer dog helt an på, hvordan du griber det an. Hvis det er noget, der gør, at du får det bedre med dig selv, er det selvfølgelig en mulighed, at du gør det.

Du kan dog også hurtigt ende med at blive meget ynkelig dagen efter, at du har drukket dig fuld. Derfor er det langt fra sikkert, at det er den rette vej for dig. Tænk i stedet over, hvad der gør dig glad og kan aflede dine tanker. Det kan for eksempel være at træne, mødes med dine venner eller se din yndlingsserie.

Drop så vidt muligt kontakten med fyren

Når du vil komme dig over en fyr, er det vigtigt, at du ikke hele tiden bliver mindet om ham. Du bør derfor enten slette ham eller i hvert fald skjule ham på de sociale medier. Slet også hans nummer fra mobilen, så du ikke uforvarende kommer til at kontakte ham.

Hvis det er en fyr, du arbejder sammen med eller går i skole med, kan det selvfølgelig være svært helt at undgå ham, men prøv alligevel så vidt det er muligt. Dermed vil du hurtigere komme over ham.

Det vil aldrig være nemt for dig at komme dig over en fyr. Ved at følge rådene her kan du dog gøre det nemmere for dig selv.

Læs også: Hvorfor mobber man?