8 tøset items du helt sikkert vil elske

8 tøset items du helt sikkert vil elske
Skrevet af : Malene Karva

Hos girlzonly.dk er vi vilde med den lyserøde farvepalette og vi vil derfor gerne dele 8 tøset items du helt sikkert vil elske med dig.

Girlzonly er vilde med lyserød

Denne artikel indeholder affiliate links, der er nøje udvalgt af girlzonly.dk

Om du går klædt i lyserødt fra top til tå, eller om du helst vil nøjes med et enkelt item, er helt op til dig. Her finder du i hvert fald inspiration til at fremhæve din feminine side med

8 tøset items du helt sikkert vil elske

1. Top

Det første item, ud af de 8 tøset items du helt sikkert vil elske, er en top. Hvis du har lidt sommerglød, vil en top, som den her fra Superlove i sart lyserød med gule striber, se super fin ud!

lyserød top

Find den på superlove.dk

2. Ur

Et flot ur i lyserøde nuancer bliver kun finere med blomster og sommerfugle. Du finder ikke et ur, der fremhæver din feminine side mere, end det her ur fra Olivia Burton – vi er fan!

lyserødt ur

Find det på ditur.dk

3. Ring

Den lyserøde farve kan også være mere frembrusende i sin farve, som på ringen her, hvor den nærmest bevæger sig hen i en coral. Hvis du derfor er til lidt mere knald på farverne, vil du med garanti elske den her ring, lige så meget som vi gør.

lyserød ring

Find den på superlove.dk

4. Sandaler

Hvis du søger efter et par sandaler der både er praktiske (mindre høje og med bred hæl) og fine, er de her fra bella moda shoes helt ideelle. Den bløde, nærmest nude, lyserøde gør, at de passer perfekt til et hvert outfit.

nude sandal

Find dem på bellamoda.dk

5. Taske

En taske er en hver piges must! Du har sikkert en taske eller to hængende derhjemme, men vi synes simpelthen at den her taske fra Superlove er helt fantastisk! Her får du en taske der både er feminin og har en ekstra wow-faktor med flotte farver og et spændende mønster!

taske

Find den på superlove.dk

6. Neglelak

Hvis du elsker neglelak, men hader den ventetid der medfølger, hvor du ikke kan bruge dine hænder (bare rolig, du er ikke alene), så har Rimmel lavet en fantastisk neglelak, der tørre på bare 60 sekunder – juhu! Og så findes den endda i en rosa farve, der virkelig får dine negle til at spille!

lyserød neglelak

Find den på matas.dk

7. Nederdel

Hvis du tør gå all-in på pink med et drys af glitter, så er nederdelen fra Nümph perfekt! Sæt nederdelen sammen med en hvid t-shirt og et par hvide sneakers for et afslappet feminint look.

pink nederdel

Find den på superlove.dk

8. Sko

Det sidste af de 8 tøset items du helt sikkert vil elske, og som vi også er ret vilde med hos girlzonly.dk er de her sko i rosa/guld fra Vagabond. Hvis du ikke er fan at et sporty look med sneakers, eller bare ønsker dig en anden variant, hvor du stadig kan have fødderne solidt plantet i jorden, er de her sko simpelthen så fine!

sko

Find dem på superlove.dk

 

Skrevet af Malene Karva

 

Trænger dit hår til en kærlig hånd? Så læs 5 ting du bør undgå, hvis du vil have sundere hår – især nr. 5 er vigtig!

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.