Scorereplikker kan være sjove, charmerende, men de kan også være virkeligt tåbelige! Her får du 10 virkelig mærkelige scorereplikker.

Vi har vel alle hørt en eller anden tam scorereplik fra en dreng der troede han var sej, har jeg ret piger? Nogle er bare klamme, andre er sjove. Her har vi samlet de aller mærkeligste vi har hørt!

Af Emma Bjerg

Top 10 mærkelige scorereplikker

1: Hvis du var lektier, så ville jeg lave dig hele natten. WTF? Vi ved ikke som vi skal grine eller græde.

2: Din mor må være en tyv, for hun har taget to stjerne og puttet dem i dine øjne. Den er bare kikset, men vi kan alligevel ikke lade værre med at smile lidt.

3: Skal vi lege brandbil? Du hyler, jeg sprøjter. Ad ad ad! Stop der.

4: Jeg har tabt mit nummer, må jeg få dit? Din snotskovl, du kan ikke tabe dit nummer. Men du har da tydeligvis tabt din hjerne. Ej den er da meget sød.

5: Tror du på kærlighed ved første blik? Ellers kan jeg godt gå fordi igen. Har ikke engang noget at sige. Det er bare ALT for plat.

6: Har jeg fået chili i mit øje, eller er du bare hot? Okay, vi indrømmer den er lidt sød! men kun lidt.

7: Får du bøder hele tiden? Det er forbudt at se SÅ godt ud! Åh gud, så er hr. Plat igang igen igen…

8: Hvis du var den nye burger på McDonalds du ville være den McGorgeous! Den er egentlig cute. Vi får bare sådan lyst til burgere af den…

9: Går du til basket? For du ligner en der skal dunkes. Den er bare så ucharmerende. Gad vide om der er nogen, der falder for den?

10: Har du et spejl i dine bukser? For jeg kan se mig selv i dem. Altså mener du at du vil låne mine bukser? Eller er du bare klam?

Vil du læse flere sjove, underlige, gode og virkelig dårlige scorereplikker, så tag et kig her på Dagens liste over scorereplikker her.

Se eventuelt også her, hvis du gerne vil se nogle fyre med scoringspotentiale. Portræt af Zac Efron og portræt af Channing Tatum.