Det har efterhånden længe været på mode at style sine strømper: Sokker i sandalerne og i stilletter er blevet et hit, og strømper er ikke længere bare en sort sag vi tager på fødderne om morgenen for derefter at gemme dem væk i skoene. Nej, de skal være farverige, med glimmer, striber, prikker – de skal pifte dit outfit op! Derfor fryder vi os også over, at det atter er blevet på mode at gå i knæstrømper, så nu kan vi rigtig være fashionable fra anklen og op og give vores outfit et ordentligt skud glitter, style og kulør! Yay!

Det er måske lige koldt nok udenfor til at hoppe i nederdel eller kjole i marts måned. Men når det bliver lidt varmere bliver det rigtig sjovt: Hop i et par fede knæstrømper med kulør, tag flade støvler på og en ballonnederdel eller en A-formet nederdel samt en casual t-shirt – så er du klar til at gå foråret og sommeren i møde.

Hvis din nederdel, dine shorts eller din top er fuld af farver eller mønstre, er det bedst at style med sorte eller grå knæstrømper (gerne over-knee knæstrømper). Ved at have flere forskellige knæstrømper at vælge imellem, for eksempel et par helt sorte, et par farverige og et par med striber, har du mange muligheder i din styling.  Du kan vælge et casual look til hverdag og skrue op for party-mode looket til fester.

Det gode ved knæstrømpen når vi bor i et koldt land som Danmark er også, at de holder dine ben varme, selvom du er hoppet i kjole eller shorts. Og dét er ret nice, synes vi, for vi vil gerne se fashion-lækre ud men vi hader at fryse!

Sådan styler du med knæsokker:

Kjole

Vælg en mediumlang kjole, så der kun er lille afstand mellem der hvor kjolen ender og strømpen begynder. Det ser rigtig godt ud i en A-formet kjole og med lange støvler med flad hæl til. Det giver et cool og casual look og du kan bruge det til både hverdag og fest.

Nederdel

Klassikeren af outfits med knæstrømper er med nederdel til. Det ser godt ud sammen med en trøje eller t-shirt som du stopper ned i nederdelen. Men være lige opmærksom på den absolutte no-go: Når du har nederdel og knæstrømper på, skal du aldrig tage hæle på til! Det er nemlig fuldstændig over the top! Så vælg en flad sko til og så spiller dit outfit 100%.

Shorts

Skal du ud med vennerne, anbefaler vi et par denim shorts til dine knæstrømper og en simpel t-shirt til – det går aldrig af mode. Også til dette outfit skal du vælge et par flade sko til. Og nu vi taler om det: Hvilke sko passer til?

Hvilke sko skal du vælge?

Rigtig mange typer af sko, sandaler og støvler går godt sammen med knæstrømper. Særligt med støvler går du aldrig galt i byen. Men vælg støvler uden hæl, ellers kan du godt komme til at se sexy ud på en måde der er too much. Ankelstøvler er også virkelig gode til knæstrømper med en mellemlang kjole til, og her gør det ikke noget, der er lidt hæl på, fx hvis du har et par plateaustøvletter. Endeligt kan du vælge at hoppe i dine sneakers for et mere sporty udtryk.