bukser til høje pigerEr du velsignet med flotte, lange stænger? Mange høje piger er usikre pga. deres højde og i tvivl om, hvordan de bedst fremhæver deres figur. Men det skal du ikke være, for lange ben er sexede, og med det rigtige outfit vil du vælte byen. Læs her, hvordan du vælger stilede bukser, der passer til din højde!

Du behøver ikke gå på kompromis med din stil, fordi du er højere end de fleste andre piger. Tværtimod er der faktisk mange fordele ved at have lidt længere stænger end gennemsnittet. Og når du først har fundet din helt egen stil, er der ikke noget, der kan stoppe dig.

Men det kan virke uoverskueligt at finde ud af, hvad der passer din kropstype. Specielt bukser kan være svære, fordi de ofte sidder forkert, eller bliver for korte. Heldigvis er der nogle få tips, du kan følge for at gøre det lettere for dig selv.

Sørg for, at de passer godt

Det første skridt til at se godt ud i bukser er, at de passer godt. Hvis buksebenene er for korte, livhøjden for lav eller pasformen forkert, vil du nemlig aldrig føle dig tilpas. Derfor skal du starte med at vælge et mærke, der laver bukser i god kvalitet.

Hvis du f.eks. er vild med business-stilen, kan du overveje et par Blake Night bukser fra Mos Mosh. Det er nemlig et mærke, der sætter kvalitet og pasform højt. Og du skal hellere købe få, stilede bukser, der passer, end flere forskellige par, som alle sammen passer dårligt.

Find den rigtige livhøjde

Det kan være vanskeligt at finde den rigtige livhøjde, hvis du enten har lange ben eller en lang overkrop. Så vil mange bukser nemlig ende med at sidde enten alt for lavt eller alt for højt. Derfor er det også altid en god idé at prøve, inden du køber.

Hvis du har en lang overkrop, skal du ofte holde dig fra lavtaljede bukser. De vil nemlig ende med at sidde alt for lavt. Så kig i stedet efter middel- eller højtaljede par.

højtaljede bukser til høje piger

Og det omvendte gælder, hvis din højde ligger i dine ben. Så kan højtaljede bukser nemlig ende med at sidde lige under dine bryster frem for over din navle. Kig i stedet efter lave eller mellem livhøjder.

Vær selvsikker og stolt af din højde

Du kan købe nok så mange lækre bukser, men det hjælper intet, hvis du ikke er tilpas i din krop. Der er nemlig ikke noget flottere end en pige, der stråler af selvsikkerhed og glæde.

Når det så er sagt, kan det rigtige outfit hjælpe med din selvfølelse. Er du vant til tøj, der passer dårligt eller sidder forkert, er det klart, du føler dig usikker. Så sørg for at afprøve flere forskellige typer af bukser, indtil du finder din personlige stil.

Og når du har fundet din stil, skal du bære tøjet med stolthed. For du er velsignet med flotte lange ben, og du ser bare brandgodt ud!