Som et helt normalt menneske kommer du til at gå igennem nogle svære perioder i dit liv. Der kan være tale om problemer i parforholdet, depression, angst, livskriser eller andre problemer, der kan være svære at tackle på egen hånd. For nogle er det nok at snakke med venner og familie om problemerne. For andre sætter det sig som en hårknude, der har sat sig fast. Føler du, at du har svært ved at løse dine problemer selv, har brug for nogen at snakke med, eller hjælp til at løse konflikter i parforholdet, kan det være en mulighed at opsøge en psykolog.

Det første halve skridt mod at få hjælp til problemerne

Mange har et forvrænget billede af en psykolog, som måske stammer fra filmverdenen. En psykolog er ikke kun til for at lytte. En psykolog kan give dig selvindsigt og redskaber til at arbejde dig igennem dine problemer eller konflikter med andre. Det er naturligvis en forudsætning for et godt forløb, at du har en god kemi med din psykolog. Hos psykologen Elena Leah kan du få en gratis samtale, hvor du kan bedømme, om I har en god kemi. Det at kunne modtage sådan en forudgående samtale, der er helt uforpligtende, an også gøre det nemmere at tage det store skridt. Du kan nemlig altid sige tak, men nej tak efter denne samtale.

Tilskud og rabat på psykologhjælp hos Elena Leah

Psykologhjælp er ikke kendt for at være billigt, men der er nogle tilfælde, hvor du kan få rabat, så det ikke bliver en stor udgift på dit budget. Bliver du henvist af egen læge, kan du få tilskud til samtalerne fra staten. Er du ung under 30 år, har du mulighed for at modtage en særlig studierabat / ungerabat hos psykologen Elena Leah.

Nogle af de temaer, der ofte er aktuelle hos Elena Leah, er:

  • Depression
  • Angst
  • Stress
  • Parterapi for unge
  • Hjælp til parforhold og romantiske forhold
  • Udfordret forældre-barn relation
  • Selvværd og selvtillid

Man kan ofte komme til at føle sig meget alene med sine problemer. Der er også en kulturel norm i, at det ikke er alt, man taler højt om. Ved at dele dine tanker og følelser med en psykolog, kan du opnå selvindsigt og arbejde med din person. Endnu en fordel ved at tale med problemerne med en psykolog er, at denne person er udefrakommende. Du får derved hjælp til at se dine problemer fra en person, der ikke har en personlig holdning til dit liv og dine problemer.

Hjælp til unge af en ung psykolog

Noget, der er lidt særligt ved psykolog Elena Leah er, at teamet består af tre unge psykologer. Dette kan gøre det lettere for især unge at åbne op om deres problemer. De kan bedre relatere til psykologen, da det er de samme ting, der rør sig omkring dem, og de deler mere historie, end hvis der var tale om en psykolog, der var flere generationer ældre end den person, vedkommende skulle hjælpe.