Tryk på tøj er blevet ganske populært i nyere tid. Det er noget, der kan blive helt personligt, og samtidig kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Den langærmet T-shirt med tryk kan for eksempel bruges som reklame for ens firma, eller måske som en speciel personlig gave til din bedst ven. Den kan både bruges udelukkende, fordi du synes, det er smart og er en del af din personlige stil, men kan også bruges i mange forskellige praktiske øjemed.

Du kan få tryk på mange typer trøjer, men her kommer en række eksempler på personer, hvor lige præcis den langærmet T-shirt med tryk vil være genial til.

 

Til jægeren eller hundetræneren

Er du passioneret jæger, og elsker du at gå på jagt med din hund, kan det være smart at have en langærmet T-shirt med personligt tryk i naturlige farver. Ligeså vel kan det være til ham/hende der elsker at træne med sin hund, hvor de tit har vest på til godbidder og andet nødvendigt udstyr. Med en langærmet T-shirt kan du få trykt dit og hundens navne på
ærmerne. Hvis du har sponsorer, kan også de blive trykt herpå, hvor folk stadig kan se det, trods du har vesten på udenover.

 

Til rytteren

Går du til ridning, eller har hest, og er du også fan af rytter-vestene, eller måske du bruger beskyttelsesvest, men stadig gerne vil have en trøje, hvor dit “Team” fremgår, så kan det være en super god idé med en langærmet T-shirt med tryk. Her kan dit og hestens navne blive trykt på de lange ærmer, og har du sponsorer, kan også de blive trykt herpå, så folk kan se det trods vesten.

 

Til fiskeren

Om du er lystfisker, sportsfisker eller det er en del af dit erhverv, så kan en personlig langærmet T-shirt med tryk, måske lige være noget for dig. Her kan dit navn, dine sponsorer, eller din personlige tekst blive skrevet på ærmerne, så det stadig kommer til sin ret, trods fisker-vesten udenpå.

 

Til dyrepasseren

Er du ansvarlig for tøjindkøb til de ansatte i en zoologiske have, kan du overveje, om en langærmet T-shirt med tryk skal indgå i den næste kollektion af arbejdstøj. Den er både smart og behagelig at have på. God hele året og med mulighed for at brætte ærmerne op, hvis det skulle blive for varmt. Herpå kan navn på den zoo’en og sponsorer komme på
ærmerne, så det stadig kan ses trods arbejdsvesten udenover.

Er du interesseret i et tilbud på tryk på langærmede T-shirts så kontakt Tex-Tryk her.