Dette indhold er sponsoreret

 

Kender du også det der med, at man aftenen før har planlagt et outfit og lagt det frem til næste dag – men når man så tager det på, er der bare et eller andet, der slet ikke fungerer? Måske passer skoene ikke så godt til overdelen eller kjolen, eller de sorte bukser gør outfittet en smule mere kedeligt, end man lige havde planlagt? Du er ikke den eneste, der oplever, at et outfit er lidt mere kedeligt, end man lige regnede med. Heldigvis findes der råd for det. Der findes nemlig mange super enkle måder at pifte et kedeligt outfit op på – og vi har samlet tre af de bedste råd lige her i denne artikel. Så læs med herunder.

 

Tip nr. 1: Smykker

Et smykke – eller flere smykker – er den accessorie, der kan være med til at fuldende ethvert outfit. Øreringe, halskæder og ringe kan transformere dit outfit fra et hverdagslook til et mere stilfuldt aften-look, eller det kan være med til at gøre dit “kedelige” outfit mere klassisk og stilfuldt. Vælg store statement-smykker for at tilføje et mere råt element til dit outfit, eller gå med nogle mindre, mere klassiske smykker som for eksempel rosaguld øreringe, der er en smuk og tidsløs farve, der passer til det meste, og som tilføjer et elegant touch til dit outfit.

 

Tip nr. 2: Pift outfittet op med en farve

Noget, der virkelig kan gøre en forskel i et gråt og kedeligt outfit er naturligvis: Farver. Om du vælger én bestemt farve eller at kombinere alle regnbuens farver, er helt op til dig selv. Men det er i hvert fald helt sikkert, at farver kan være med til at pifte ethvert outfit op. For eksempel kan en knaldrød neglelak gøre en stor forskel på et outfit, som ellers bare er holdt i sorte, hvide og grå farver. Du kan også vælge at tage et par sko eller støvler på í en kraftig farve for at skabe lidt kontrast til resten af outfittet.

 

Tip nr. 3: Brug flere accessories

En god og nem måde at løfte sit outfit til helt nye højder er ved at tilføje ekstra ting og accessories. Hvis dit outfit består af et par mørke jeans og en sort eller hvid t-shirt samt et par sneaks, er det faktisk ganske nemt at pifte sådan et ellers lidt kedeligt hverdags-outfit op – bare ved at tilføje ekstra accessories. Ved at tage en stor statement-halskæde på eller tilføje et par store øreringe, en fed kasket, en jakke med et flot mønster, en stor og farverig taske eller et par fedes stilletter. 

 

Mulighederne for at accessorize er nærmest uendelige, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan kombineres. Du kan også kaste dig ud i at kombinere forskellige materialer som for eksempel at kombinere denim med ruskind, læder eller pels. Hvis du føler dig ekstra modig, kan du også kombinere blå denim med en ruskindsjakke i en kraftig farve. Vær ikke bange for at kombinere mange forskellige materialer – eller holde dig til ét bestemt materiale, som du ikke har prøvet før.