En flytning kan være en besværlig og hektisk proces, hvor man ofte kan glemme vigtige ting – især når man kommer i tidsnød. Her er de ting, som man ofte glemmer ved en flytning.
Måske har du styr på det hele, men det kan også være, at du pludselig falder over et punkt eller to, du ikke har styr på endnu.

Flyttekasser

Det er vigtigt at have tilstrækkelige mængder af flyttekasser, og at de er af ordentlig kvalitet. Derudover kan det også være en god idé at have forskellige størrelser af kasser, så man kan pakke tingene smartere og mere effektivt. Derudover er det en god idé at investere i noget madpapir, som man kan benytte til at pakke skrøbelige ting ind i.

Adresseændring

En af de ting, som man ofte glemmer under en flytning, er at ændre sin adresse. Det kan have konsekvenser, hvis man ikke husker at ændre sin adresse til sin nye bolig. Det kan f.eks. betyde, at man ikke modtager sin post eller vigtige dokumenter fra myndighederne – så start her som det første.

Aflæsning af målerstander

Det er også en god idé at huske at aflæse målerstanden på strømmen, vandet og gassen i både den gamle og den nye bolig. Det kan nemlig have konsekvenser for ens økonomi, hvis man ikke får aflæst målerstanden og får indberettet det korrekt. Det vil næsten altid medføre en ekstraregning, da andre så skal ud og gøre det for dig.

Afskeden med den gamle bolig – brug tid på rengøring

Inden du forlader den gamle bolig, skal du have styr på rengøringen. Har du ikke det, kommer der helt sikkert en ekstraregning, og det er virkelig sure penge, hvis du selv har kunne svinge gulvmoppen.
Det er nemlig ofte professionelle rengøringsfolk, som skal ordne det, hvis du ikke har – og det kan derfor godt koste en god portion penge.
Derfor vil vi anbefale, at du bruger et par timer på at få boligen til at skinne. 

Forsikring

Forsikring er ikke altid det sjoveste at undersøge, men det er utrolig vigtigt, at du har styr på det. Med den rette forsikring, og du både dækket under selve flytningen, hvis der skulle gå noget i stykker – og det samme gælder selvfølgelig, når du er flyttet ind. Her vil du være forsikret mod eksempelvis indbrud, men også uventede skader. Få styr på det hurtigst muligt, så der er styr på sagerne. 

Dørskilte

Det er en god idé at huske at tage eventuelle dørskilte (f.eks. navneskilte eller husnummerskilte) ned fra den gamle bolig, så der ikke er nogen misforståelser i forhold til, hvem der bor der. Ellers ender du helt sikkert med at have noget post liggende på den gamle adresse, som er havnet det forkerte sted. 

Opdatering af abonnementer og medlemskaber

Det er nemt at glemme at opdatere ens abonnementer og medlemskaber under en flytning. Det kan være alt fra fitnesscenter, aviser og streamingtjenester til forsikringsselskaber og biblioteker. Det er vigtigt at lave en liste over alle abonnementer og medlemskaber, så man kan få dem ændret til den nye adresse eller opsagt dem, hvis man ikke længere ønsker dem.

Alt i alt kan en flytning være en stressende proces, og det er vigtigt at få styr på alle detaljerne, for at undgå unødvendige bekymringer og problemer. Ved at huske disse overnævnte ting, kan man mindske risikoen for at glemme noget vigtigt og give sig selv en mere problemfri start i den nye bolig.