Så blev det forår, og hvilken by skriger forår mere end kærlighedens by, Paris? Det er næsten til at få kvalme over, og derfor kommer dette heller ikke til at handle om Eiffeltårnet, champagne og hængelåse på broer, men om shopping, chokolade og spændende museer. For det er ikke kun par, der kan tage til Paris. Der findes utallige forskellige rejser til paris, og det er bare med at hive dine veninder med, før de bliver låst af partner og baby derhjemme. Afsted det går!

Gør det rigtigt

Hvis I endelig får fundet et tidspunkt, tager fri og sætter jer sammen for at planlægge rejsen til den franske hovedstad, skal I også alle sammen være der. Hvis man vælger at rejse med nogen, skal alle være engagerede i det- og villige til at tage helt fri fra deres andre pligter. Lad alle komme med hver sine ønsker, så I kan få sammenstrikket det bedste program, der passer lige præcis til jer. Og ja, det kan lyde som en studietur, men sagen er bare den, at man får mest ud af det, hvis man ikke skal forholde sig så meget til, hvad man skal- og hvornår, hele tiden.

Gør plads i fotoalbummet

Som ovenstående tip råder til, er det med at slippe hverdagen og efterlade pligterne derhjemme. Ellers kommer rejsen til Paris alligevel til at handle om arbejdsbrok og babyer, og det er nok ikke derfor, I søger væk hjemmefra. Det er tid til at udnytte, at I er fremmede i en storby, hvor alle taler med sexede, franske accenter og drikker kaffe på fortovscaféer. I er tilgivet for at lege modeller på jeres Instragram-venlige billeder, og I er tilgivet for at drikke lidt for meget vin. En storby er fyldt med muligheder, historier og smukke lokationer, som I kan gå eller tage metroen til. Så er det bare afsted.