Al slags honning fugter din hud, men Manuka honning er speciel i sin ”UMF” – Unik Manuka Faktor. Her er syv andre ting, der gør Manuka speciel.

Syv mirakuløse fordele, der gør Manuka honning så speciel for din hud.

Manuka honning er blevet betegnet som den ultimative superfood på baggrund af dens formodede sundheds- og skønhedsfordele. Manuka honning blev først brugt i New Zealand af maorisamfundet i begyndelsen af 1900-tallet, og er de efterfølgende århundrede blevet påskønnet og skattet. Det menes at Manuka honning har beroligende, fugtgivende og lindrende egenskaber. Faktisk sværger berømtheder som Scarlett Johansson og Gwyneth Paltrow ved Manuka honningens hudplejende effekt.

Fortsæt med at læse, for at få grundene til, hvorfor du skal opgradere din hudplejerutine med denne gyldne eliksir kaldet Manuka honning.

1. Giver huden nyt liv

Manuka honning har en høj koncentration af methylglyoxal, hvilket klart overskygger indholdet af MG i andre typer honning. Dette høje indhold er resultatet af omdannelsen af dihydroxyacetone, som er en forbindelse fundet i Manuka blomsten. Indholdet af disse gavnlige forbindelser i Manuka honningen bestemmer dens UMF (Unik Manuka Faktor).

Manuka honning med en høj UMF-faktor anses for at være mere potent og giver optimal effektivitet, når den bruges som en hudplejeingrediens. Manuka honning er fremragende i fugtighedscremer, fordi de kan forny og genoplive din hud og give en naturlig glød. Grundet Manuka honningens nærende egenskaber, bruges den derfor i hudcremer.

2. Lindrer eksem

Mennesker, der lider af eksem, kan bruge en beroligende creme med ren Manuka honning for at lindre udslættet. En fugtgivende Manuka honningcreme med vitamin E og sheasmør kan hjælpe med at tackle den vedvarende kløe og irritation forårsaget af eksem.

Hvis du vil prøve en ren Manuka honningcreme, der er beriget med æteriske olier som jojoba, macadamia og kamille, men samtidig er fri for syntetiske dufte eller parabener, kan du købe Manuka Honning online her: https://www.shytobuy.dk/east-cape-manuka-creme.html .

3. Nedkæmper rødmen samt opblusset hud

Udbrud af rød og irriteret hud er almindelige hudproblemer forårsaget af hormonelle udsving, dårlig diæt, tilstoppede porer, stress, soleksponering og bakterievækst. Manuka honning anses for at have antimikrobielle egenskaber, der kan hjælpe med at holde din hud ren og problemfri. Den kan også tackle problemer med fedtet hud og kan give et beskyttende lag på huden, der holder udbrud i skak og forbedrer hudens tekstur og følelse.

4. Beroliger kløende og irriteret hud

Manuka er et vidundermiddel, der kan reparere hudskader, og det menes også at have en beroligende virkning på kløende og irriteret hud. Ved anvendelse på de udsatte områder kan Manuka honningcreme hjælpe med at hele revnet hud og reducere irritation. Undersøgelser har vist, at Manuka honning også kan hjælpe med at tackle hudproblemer som stafylokokker!

5. Giver fugt til aldrende hud

Manuka honning kan give dig en blød og glat hud samt hjælpe på forekomsten af fine linjer og rynker, når den bruges i kombination med fugtgivende stoffer som E-vitamin, sheasmør og æteriske olier. Det er også kendt for at have regenerativ evne, og daglig anvendelse af ren Manuka honningcreme kan give din hud en ungdommelig udstråling.

6. Takler misfarvning

Manuka honningcreme hjælper med at takle misfarvning af huden på grund af dens fugtgivende natur. Den giver også din hud en større glød samt hjælper med at forny hudceller og efterlader din hud med et synligt ungdommeligt udseende. Dens rige tekstur fornyer mat hud, holder infektioner i skak og hjælper også på hudpletter og ar.

7. Lindrer tilfælde af rosacea

Rosacea er en hudtilstand, der forårsager betændelse og resulterer i forstørrelse af porerne. Det forårsager også ardannelse og ømhed i huden. Manuka honning eller ren Manuka honningcreme hjælper med at genoprette hudens struktur og reparere beskadiget hud. Det har beroligende og lindrende egenskaber, hvilket har gjort Manuka honning til en vigtig ingrediens i hudplejeprodukter til rosacea.

Andre hudproblemer, som Manuka honning kan hjælpe med, er svampeinfektioner i huden og fodsvamp.

Sådan bruges Manuka honning til at opnå flottere hud

Der er flere måder, hvorpå du kan anvende Manuka honning på udsatte områder. Du kan blande det med andre hudforbedrende ingredienser som olivenolie, æggehvider, glycerin, havregryn, mælk eller aloe vera, og anvende det på din hud for at opnå en sund glød.

Du kan bruge det som en scrub med hvidt sukker eller som en maske med avocado og kokosolie. Men hvis du ikke har tid eller lyst til DIY’s, kan du altid vælge en Manuka-aktiv honningcreme, der giver huden nyt liv. Det er et alsidigt produkt, der kan bruges til at løse en lang række hudproblemer.

Summary
Syv mirakuløse fordele, der gør Manuka honning så speciel for din hud.
Article Name
Syv mirakuløse fordele, der gør Manuka honning så speciel for din hud.
Description
Al slags honning fugter din hud, men Manuka honning er speciel i sin ”UMF” - Unik Manuka Faktor. Her er syv andre ting, der gør Manuka speciel.
Author