Der er næsten ikke noget så lækkert, som solbrune ben. Men desværre er Danmark ikke lige landet, hvor det er muligt at holde den naturlige sommerglød hele året. Nogle tyer til solarier når solen ikke længere er stærk nok til at holde deres kulør. Solarier er desværre ikke supersunde for vores hud og kan være skidt, at bruge fast hvert år. Heldigvis findes der masser af gode selvbrunere derude. Lær her hvordan, du undgår gule fingre og grimme plamager i din selvbruner.

smukke brune ben hele året

Husk din fugtighedslotion

Når du skal anvende selvbruner er det meget vigtigt, at sørge for at din hud er sund og vel befugtet. Tør hud tager nemlig ikke ret godt imod en selvbruner lotion og derfor kan du risikere at få grimme plamager. Hvis du kommer selvbruner på tør hud, så vil der også kunne komme små ”prikker” i selvbruneren i takt med at den tørre hud falder af. Smører du derimod selvbruner på en velfugtet hud, så vil selvbrunere hæfte lige godt fast på din hud og forsvinde gradvist over det hele. Dermed giver den ikke nogen grimme plamager.

Husk din bodyscrub

Dagen før du skal anvende din selvbruner, bør du anvende en god bodyscrub. Når du bruger en god bodyscrub, så fjerner du de døde hudceller som der sidder på din hud. Din hud vil derfor være helt ny og frisk og klar til at tage imod selvbruneren. Mange bodyscrubs indeholder olier, hvilket ikke fungere så godt med en selvbruner. Derfor anbefales det at bruge den dagen før. Efter du har brugt din bodyscrub er det vigtigt at anvende en god fugtighedscreme efterfølgende. Med bodyscruben fjerner du nemlig gamle hudceller og lader de nye komme frem. For at undgå at de nye hudceller tørre ud inden du skal bruge din selvbruner, er det vigtigt at bruge en fugtighedslotion eller fugtighedscreme på den del af din krop hvor du har anvendt bodyscrub.

Gå ikke ned på kvaliteten af din selvbruner

Hvis du vil være sikker på et godt resultat og en flot brun sommerkulør, så bør du gå efter en god kvalitets selvbruner. Her er selvbrunere fra vita Liberata et godt bud. Deres selvbruner indeholder nemlig midler og ingredienser der fugter din hud samtidig med at den bliver brun. Det kaldes for et Moisture Lock System. Selvbrunere med moisture lock systems er gode, fordi de udover at give en smuk kulør også holder huden fugtigt. Dette sikrer et flot resultat hver gang. Med en selvbruner der også fugter huden, er du sikker på, at undgå de grimme plamager som den tørre hud kan give dig. Find Vita Liberata selvbrunere hos Greenharmony.dk, hvis du vil være sikker på at få en selvbruner der giver dig den smukke sommerkulør som du drømmer om.

Det smukke resultat

Hvis du følger denne simple guide, når du skal bruge din selvbruner, så skal dit resultat nok blive godt. Hav som huskeregel at en god vel fugtet hed er godt. Derfor kan du med stor fordel anvende en selvbruner med moisture lock system for at tilføre huden endnu mere fugt.