uhyggelige brætspil

Er det snart tid til tøsehygge, og ingen af jer har rigtig lyst til det helt vilde ude i byen, men blot til en sjov og selskabelig aften med mulighed for en smule gys. Så hvorfor ikke holde en brætspilsaften? Der er jo intet bedre end at finde ud af hvem af jer, der er en dårlig taber (eller en rigtig dårlig vinder). Her kommer seks forslag til hvordan I kan skabe en (u)hyggelig aften hjemme i stuen med brætspil:

Den Forbudte Ø

Den Forbudte Ø er et eventyrspil med massere af spænding. I spillet skal du og dit hold på en mission, hvor I skal finde de fire sagnompunde artefakter fra Øen, men hvis ikke I når væk i tide vil øen synke for jeres foder. I spillet kan i max være fire personer.

Arkham Horror – The Card Game

Arkham Horror er en kombination mellem et kort- og rollespil, men tør I at leve jer ind i rolleren i den og beskytte byen Arkham? I spillet har i hver jer deck (bunke med kort) med jeres styrker og svagheder. I spillet vil I støde på monstre, fremsøgte steder, kulter og uhyggelige ritualer. I skal dog være opmærksomme på at I max kan være tre personer, så spillet er oplagt for den lille pige-aften.

Cluedo

Et mysteriespil – Et mord – Seks mistænkte. Dr. Sort er blevet myrdet og nu er alle spillere under mistanke… I Cluedo skal i opklare et mord på godset. Først skal I gætte hvem der har begået mordet, dernæst hvor offeret blevet myrdet og til sidst med hvad han blev myrdet med. Den der først afsløre de tre ting, har vundet.

Er I nogle tøsepiger og ikke rigtig tør at spille de tre ovenstående, og blot ønsker sjov aften frem for uhyggelig, kan I med garanti få en underholdende aften med:

Det Dårlige Selskab

Spillet er efterhånden blevet en klassiker til fester og selskaber. Med kortene vil I sammen kunne skabe nogle hysterisk sjove, politiske ukorrekte og til tider en upassende historier og udsagn. Alternativt kan I spille Cards Against Humanity, som har været inspirationskilde til Det Dårlige Selskab.

Tøsemiddag

Som navnet allerede indikere er Tøsemiddag det perfekte spil til en rigtig pige-aften. Spillet er enkelt og indeholder en masse spørgsmål – alt fra ekskærester, gode minder til pinlige historie. Spillet er en oplagt måde at få et grin på, men på samme tid en god mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende.

Hint

Er I vilde med gæt og grimasser, så er Hint sikkert også noget for jer. Pointen med spillet er nemlig at jeres holdkammerater skal forsøge at gætte hvad du udtrykker ved enten at nynne, mime, tale eller tegne. Husk dog at I skal være minimum fire personer – og glem ej snacks og vin!