Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Har du fået et lille crush på en dejlig fyr, så befinder du dig måske i en stor lykkerus lige nu. Alt er dejligt, alt er lyserødt, og der er ikke noget, der kan slå dig ud. Men hvordan er det lige, at du får kontakt til ham, så han ved, hvordan du har det. Eller du kan finde ud af, om han har det på samme måde? Der er en måde. Og det er at tage kontakt. I dag har du heldigvis masser af muligheder for at kontakte dit crush. Du kan næsten gøre det helt uskyldigt, så du lige kan stikke en føler ud.

Tag selv det første skridt

Er du er nervøs for at kontakte den fyr, du har udset dig? Så tænk på, at dine bedsteforældre måtte spørge hinanden face to face. Der var ikke noget at skjule sig bag. Og hvis man blev afvist, så måtte man stå med oprejst hoved og komme videre. Tænk så på, hvordan du kan gøre det.

Går du og venter på, at han skriver til dig, er det spild af tid. Du kan lige så godt selv tage initiativ og skrive til ham. I denne tid hvor piger og kvinder gerne vil være selvstændige og blive set, så tag selv det første skridt.

Går I på samme skole, kan du spørge ind til et kommende arrangement eller et bestemt fag. Her er noget, som I har tilfælles – og det er en god start. Vil du gerne lære ham endnu bedre at kende, kan du spørge ind til hans yndlingsmusik. Eller dyrker han en sport, så spørg ind til denne. Måske du skal se hans næste fodboldkamp? Nu er du lige så stille i gang, og lige så stille vil jeres samtale garanteret selv flyde. Bare følg med og spørg ind til det, du finder interessant.

Skal I ses? Husk at have dig selv med

Hvis beskederne mellem jer bare flyver, kan du eventuelt foreslå, om I skal mødes en dag. Hvis du er usikker på, om han har lyst, kan det være en god ide at foreslå noget casual. Her vil der heller ikke være nogen forventninger til noget, hvis du er usikker på dette. Du kan eksempelvis foreslå en gåtur eller en biograftur.

Hvis kemien mellem jer bare er der, kan der hurtigt blive lagt op til mere. Og husk, at det er okay at sige fra, hvis du ikke føler dig sikker. Du skal ikke gøre noget, som du ikke føler dig tryg i. Foreslår dit crush eventuelt et bondage sæt må du mærke efter, om det er noget, du har lyst til. Ligeledes kan en penisring være noget, som I kan bruge. Og har du lyst, vil det også komme dig til gode.

Hvis du føler dig tryg ved dit crush og har lyst, så følg med og få en oplevelse ud af det. Du vil finde ud af, at det er sjovt at blive udfordret. Og det er med til at øge spændingen mellem jer. Det vil du også kunne mærke udenfor soveværelset.