I hverdagen kan det være dejligt at føle sig ekstra lækker. Dette kan du for eksempel opleve, hvis du har været i bad, og dit hår dufter af en god shampoo. Finder du en shampoo, der passer til dit hår, vil du garanteret mærke en stor forskel.

God mod dig selv

Vil du gerne være god mod dig selv, kan det være godt at være opmærksom på hvilke stoffer, din shampoo indeholder. Der er nemlig stor forskel på indeholdet af forskellige stoffer i forskellige shampooer.

Hvis du gerne vil prøve en ny shampoo, kan du prøve disse populære shampoo bars. De er økologiske og kommer i minimal emballage, så du ligeledes kan mindske brugen af plastik.

Hvilken hårtype har du?

Der kan være stor forskel på hvilken shampoo, man skal bruge alt efter hvilken hårtype, man har. Der findes blandt andet bestemte shampooer til fedtet hår eller en shampoo til fint og skadet hår.

Har du fået farvet dit hår, kan det ligeledes være en god idé at bruge en shampoo, som egner sig til dette. På den måde kan du nemlig få farven til at holde i længere tid.

Den rette duft

Da dit hår er meget tæt på din næse, er det vigtigt, at du kan lide duften af din shampoo. Nogle shampooer er meget neutrale i deres duft, mens andre dufter virkelig kraftigt.

Der kan være stor forskel på, hvilke dufte forskellige mennesker finder rare. Derfor er det, du skal fokusere på, at du finder en duft, som du kan lide. Det er trods alt dig, der skal dufte til dit hår hele dagen.

En god gave

Vil du give en gave til din veninde, kan en shampoo være en enormt fin. Du er nemlig sikker på, at hun kan bruge gaven, og så kan du samtidig vise, hvilken shampoo du holder af.