Selvom de fleste nok ved, at det ikke er sundt for leve for likes og kommentarer, så er der nok heller ikke noget i vejen for at kræse for sin Instagram-profil. For nogle gange får denne app ikke den bedste omtale. Men det kan alligevel være sjovt at bruge den til dens oprindelige formål: at dele billeder med dine venner. Det kan både være et kreativt og socialt medie at bruge. Og så bliver det altså kun endnu sjovere, når man går op i at forbedre indholdet på siden.

Tag billeder, når der sker noget festligt

Det gode ved en app som denne er, at du kan bruge den til at forevige gode minder. Det betyder jo ikke nødvendigvis, at du altid lever sådan. Det er bare en måde at gemme og dele minder fra en god dag på.

Tag for eksempel billeder, når du er til en god fest. Hvis indholdet skal være særligt interessant, kan du overveje, hvordan du får det hele til at passe sammen.

Du kan for eksempel vælge smukke festkjoler, som vil passe til festen. Gør lidt ekstra ud af dit hår og din makeup, find en god baggrund, og tag et lækkert billede til dig selv og dine følgere.

Skriv en beskrivelse, der får dine følgere til tasterne

Det er klart, at det primære formål med Instagram er at dele billeder. Men et hvert godt billede skal også have en god billedbeskrivelse. Derfor kan det altså også betale sig at bruge lidt ekstra tid på at skrive den perfekte billedtekst.

Ved at skrive noget der får dine følgere til at interagere med dig, vil du også få en sjovere og mere personligt oplevelse af at bruge appen.

Du kan blandt andet skrive:

  • En personlig fortælling

  • Et spørgsmål til dine følgere

  • En joke eller sjov oplysning

Kurater din profil

Når du vil fremstille noget på en bestemt måde, så kuraterer du det. Det er sådan, man gør på museer eller i tøjbutikker for at vise alting frem på bedste vis. Det samme kan du gøre på din Instagram-profil.

Tænk eksempelvis over, hvad der møder dine følgere, når de går ind på din profil. Er det flotte farver og nuancer, der passer godt sammen? Er der en god blanding af opslag, der får én til at klikke forskellige steder?

Prøv at kuratere din profil, så indholdet vækker mere interesse.