Hvilken gave, du giver din veninde, siger meget om, hvor godt du kender hende. Det er derfor værd for dig, at du bruger noget tid på at tænke over, hvilken gave der vil være den helt rette til hende.

Selvom du kender din veninde godt, kan det godt være overordentligt svært for dig at finde den rette gave til hende. For det skal jo helst være noget, der får hendes ansigt til at lyse op med det samme, når hun pakker gaven op.

Er du i tvivl om, hvad du skal give hende i gave, kommer vi her med nogle gode bud. Du kan også finde meget mere inspiration på julidannevang.dk.

En oplevelse sammen

Et venskab bygger på, at I godt kan lide at foretage jer noget sammen. Det er derfor oplagt, at du tænker over at finde en oplevelse i gave, som I kan nyde sammen. Det kan være at gå i biografen, få en massage eller måske har du planlagt en picnic for hende.

En oplevelse behøver ikke at koste alverden. Har du ikke så mange penge, kan det, at du har planlagt en filmaften hjemme hos dig med din venindes yndlingsfilm og hendes yndlingssnacks være en oplagt måde for dig at vise, at du ved, hvad hun godt kan lide.

Et smykke, der kan minde hende om jeres venskab

Vil du give hende en gave, der ikke bare bliver et godt minde, men i sig selv kan være med til at minde hende om jeres venskab, er et smykke den oplagte gave.

Sørg for at vælge et smykke, som hun rent faktisk vil have lyst til at gå med. Der findes mange forskellige former for venskabssmykker, men hvis din veninde ikke vil gå med dem, er det bedre at vælge et andet smykke til at symbolisere jeres venskab.

Hendes yndlingsmake-up, -creme eller -parfume

En oplagt gave er også, at du køber hendes yndlingsparfume, – creme eller -make-up. Når du gør det, viser du hende, at du lægger mærke til, hvad hun godt kan lide – og det er jo netop det, som gaver handler om. Måske har hun aldrig fortalt dig, hvad hun foretrækker, men du har lagt mærke til det, når du har været hjemme hos hende, så vil hun blive ekstra glad, når du giver hende det.

Du har altså masser af muligheder for at finde den helt rigtige gave til din veninde. Ovenstående er bare forslag til, hvordan du kan vælge den helt rette gave til hende.