Du kender helt sikkert det her. Som teenagepige har man 117 ting, der skal være på værelset. Og ens kæmpe seng, man heller ikke er så god til at få redt, fylder det hele. Men man vil også gerne have det pænt og hyggeligt, så man kan heller ikke undvære alle de ting og møbler, man har på værelset. Der er dog også bare et lille problem ved det nogle gange. For os piger elsker også at have vores veninder på besøg, og her kan det være svært at have plads til det hele.

 

Er det en sofa eller en seng?

På værelset har man sengen som det største møbel, men det er samtidig også et møbel, man ikke kan undvære. Man kan dog godt tit føle, at den fylder ekstra meget, når veninderne er med ovre til noget hygge. Og alligevel er den heller ikke altid stor nok, hvis der skal holdes filmhygge, eller hvis man bare har besøg af mange. En god løsning er en sovesofa. Her vil du nemlig få en 2i1 løsning. Både en sofa, der vil være med til at give mere plads på værelset og indbyde til hygge, og du vil få en seng, når du slår den ud, hvor der faktisk er plads til 2 personer at sove i. Det er perfekt.

 

Den skal passe til dig og dit værelse

Dog kender man det også fra jagten på ”almindelige” senge. Der er helt vildt mange forskellige slags i forskellige farver og kvaliteter. Hvad skal man vælge? Det er selvfølgelig helt op til en selv, hvad man godt kan lide, men det vigtigste er i hvert fald bare, at man ikke går på kompromis med komforten. Det er vigtigt, at man finder en, hvor man både sidder og ligger godt. Så for at få skabt et overblik over udvalget, så kig her.