Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Det kan godt være svært altid lige at finde på det perfekte look her til sommer. Og det kan især være svært altid at finde på noget nyt at stille op med sit udseende.

Her har vi samlet nogle gode råd, når det kommer til at klæde sig ordentligt på, når det er varmt udenfor. Hvis du gerne vil blive lidt klogere på, hvordan du finder det perfekte sommerlook, så er det her netop en artikel for dig!

Hvilken farve er ’in’?

Går du meget op i mode generelt? Synes du det er vigtigt at være nyskabende og følge med, når de ’rigtige’ farver kommer frem?

Der kan være noget meget praktisk ved at man følger med moden og bruger de farver, som netop er ’in’ lige for tiden. Det kan blandt andet give én en del mere sikkerhed, fordi man netop føler, at man gør ’noget rigtig’, når det kommer til moden. Og på den måde kan man altså styrke sin egen selvtillid på kortere sigt.

Hvis du er ret ligeglad med hvad moden dikterer, så bør du alligevel skæve lidt til, hvilke farver du har på dit tøj. Det er nemlig ikke alle farver der klæder én lige godt. Måske har du allerede opdaget at blå eller grønne farver står især flot til dine øjne? I så fald er det netop disse farver du skal forsøge at gå med så meget som muligt – også når det bliver flot sommervejr.

Let og flyvsk holder sveden væk

Her på det seneste har vi fået noget rigtig dejligt sommervejr i Danmark. De sidste par somre har netop været fyldt med en masse sol og varme, som de netop også bør være. Men det betyder også, at vi må begynde at tilrettelægge vores tøj derefter.

Der er ingen der bryder sig om at komme helt svedig på arbejdet. Og hvor sjovt er det lige at komme til parken, hvor man skal hænge ud med sine venner, og allerede være helt gennemblødt på ryggen?

Prøv så vidt muligt at klæde dig på efter vejret, så du netop undgår disse problemer. Det går du bl.a. ved at tage noget kort på. Men hvis du skal se lidt anstændig ud med dit tøj, som for eksempel på en arbejdsplads, så kan du i stedet for gå efter noget let og flyvsk.

Tynde og flyvske tekstiler kan hjælpe dig med stadig at ånde gennem tøjet, så du ikke ender med at blive helt gennemblødt indenfor få timer.

Husk på makeuppen

Som kvinde så er makeuppen en stor del af vores outfit og en god mascara kan virkelig gøre store underværker for os. Glem derfor aldrig hvor vigtig makeuppen er for dit outfit og tag makeup på, som passer netop til det tøj du har på.

Hvis du for eksempel har noget meget neddæmpet tøj på, så skal du have makeup på, som rigtig kan tiltrække sig noget opmærksomhed. Og hvad med at bruge nogle dejlige fersken farver, nu hvor det netop er et sommeroutfit det drejer sig om?