Oplever du lidt for ofte, at du vågner op til en vaskeægte ”hårkrise”, hvor dit hår og din frisure bare ikke gider at arte sig, som du ønsker den skal? Bruger du alt for meget spildtid om morgenen på at glatte, krølle eller på anden måde style dit hår, inden du skal ud ad døren? Eller føler du bare, at din nuværende frisure er lidt for kedelig, triviel og almindelig, og derfor trænger til et nyt look, der kan give dit hår såvel som din hverdag et friskt pust?

I en travl hverdag kan det være vanskeligt at finde tid til at pleje og sætte håret op, så frisuren bare sidder perfekt til hver en tid. Men faktisk behøver det ikke være så besværligt og omstændeligt. Læs med i denne artikel, hvor vi giver dig en række hurtige inspirationstips til, hvordan du shiner din hverdagsfrisure op – uden at det skal koste dig timer foran spejlet.

Hårprodukter- og pleje kan gøre hele forskellen

Vi lægger ud med et klassisk (husmor)råd, som alle sådan set vil kunne drage fordel af. Det handler kort fortalt om at gøre noget godt for dit hår og din hovedbund. Både hårsække og hårspidser slides i dagligdagen, og vand, vind og vejr kan let påvirke hovedbunden, så der opstår irriterende og grimt skel i håret.

Derfor gør du klogt i at pleje og forkæle dit hår med lækre og kvalitetsorienterede hårprodukter, der kan give håret glans og sikre dig en sund hovedbund. Dette vil automatisk resultere i et smukkere hår-look – næsten som om du har fået en ny frisure. Prøv at bruge en hårkur, eksempelvis med aloe vera, der kan forebygge død hud og (gen)opbygge hårets styrke. Eller en lækker balsam, der kan gøre håret blødt og smidigt. Lidt god hårpleje kan være dét, der gør forskellen. Den mærkbare og synlige af slagsen, vel at mærke.

Sæt personligt præg på din frisure – med et smukt hårspænde

Et andet godt råd til at shine din hverdagsfrisure op er at investere i forskellige slags hårpynt – eksempelvis et smukt hårspænde. Netop hårspændet er en elegant og nem måde at puste nyt liv i frisuren, uden at du behøver at ty til saks, hårspray eller opvarme glattejernet.

Hårspænder kan samle pandehår eller hårlokker i forskellige flotte frisurer, og de findes i et væld af udgaver med dekorative designs, hvilket gør dem til en effektiv måde at sætte personligt præg på din frisure.

Ønsker du inspiration til, hvilket hårspænde du skal købe, kan du finde et flot udvalg lige her.

Forandring fryder – lad det praktiske hårpynt gøre arbejdet for dig

Man skal på ingen måde kimse af, hvad forskellige håropsætninger kan gøre – både for dig personligt og for dit udseende. Forandring fryder, og det gælder bestemt også i forhold til dit hår.

Derfor kan du med fordel variere jævnligt mellem forskellige opsætninger af dit hår. Det behøver langt fra at koste dig meget tid og besvær, da du kan komme rigtig langt med en god hårelastik, et hårbånd eller en hårbøjle. Det giver dig rig mulighed for at lave forskelligartede frisurer fra dag til dag.

Held og lykke med at shine din (hverdags)frisure op!