Har du aftalt med veninderne, at I skal holde pyjamasparty med pizza, slik og snacks samt serie-maraton til langt ud på natten, og er det første gang for dig? Så melder det tilbagevendende spørgsmål sig, som altid når du skal være sammen med tøserne: Hvad skal du have på? Ja, nattøj selvfølgelig, men du skal også noget på indenunder. Og det er heller ikke ligegyldigt, hvilket nattøj du vælger, vel? Se med herunder.

Selvom det er nogle rigtig gode veninder, som du kan tale med om alt, og som holder af dig, uanset hvordan du ser ud, så vil du med garanti gerne imponere dem lidt alligevel. Det er altid rart, når de synes, du ser sej og smart ud. Og det gør også noget ved dit eget selvværd og velvære. Derfor er det da også vigtigt at se ordentlig ud i tøjet – også til pyjamasfesten.

Og så er det jo en god undskyldning for at købe nyt tøj – undertøj og nattøj. Og begge dele kan du købe i samme butik og endda online hos Hunkemöller.

Tag behageligt undertøj på

Når du skal sove i tøjet, er det vigtigt, at det er behageligt at have på, så intet strammer eller snærer.

Vælg derfor en bh uden bøjle og med ikke alt for smalle stropper. Du kan sagtens få en bh, der sidder som støbt på dig og giver din barm et lille løft, selvom den ikke har bøjle.

Trusserne skal selvfølgelig også være behagelige at have på, samtidig med at de ser flotte ud. Du kan f.eks. vælge et par boxershorts, som fås i mange forskellige farver og design.

Vælg et par trusser, der passer i farven til bh’en eller som giver en flot kontrast.

Ingen pyjamasfest uden en pyjamas

Men det vigtigste er jo pyjamassen. For uden den ville det jo ikke være en pyjamasfest, vel?

Din pyjamas skal også være behagelig at have på. Og der findes rigtig mange behagelige pyjamasser. Inden du køber, bør du overveje temperaturen.

Er der varmt i lokalet, hvor I skal holde partyet, så vælg en pyjamas med shorts og en ærmeløs eller kortærmet pyjamastop. Er der lidt køligere i lokalet, så er en langærmet og langbenet pyjamas nok mere praktisk. Evt. kan du have en sød top indenunder pyjamastoppen, så du kan smide pyjamastoppen, hvis du får det for varmt.

Rigtig god pyjamasfest!