Kender du en god veninde, der snart skal holde bryllup? I så fald, så gør klar til de helt store forberedelser, for nu skal I have sørget for at dagen bliver så magisk og romantisk som muligt. Det er jo næsten en pligt som veninden!

Bestil den bedste mad til brylluppet

God mad til brylluppet kan nok betegnes som et af de vigtigste punkter overhovedet, og det kan ikke understreges hvor vigtigt det er. Man kan enten selv stå for maden eller bestille mad ud af huset. Hvis man vælger sidstenævnte, så kan man forvente at en stor byrde med et bliver taget fra ens skuldre. Nu skal man ikke tænke på denne slags og kan derfor bruge tiden på at bruge på gæsterne eller på brudeparret. Hvis man vælger catering muligheden, så kan man også regne med varm og dejlig mad, der bliver leveret lige til tiden. På madkataloget.dk har man et godt overblik over alle de bedste udbydere af catering og mad ud af huset.

Ofte er det ikke en veninde, der står for mad ud af huset, eller udvælgelsen af dette, men man vil kunne være en stor hjælp, hvis man hjælper festarrangøren med det.

 

Husk den gode musik – fx fra en pianist

Som det aller første så kan I jo passende booke noget god bryllupsmusik. Vær ikke nærige her, for det er kun den bedste musik der er god nok. Et lille tip, der måske kan bruges er at tænke over hvilke typer gæster, der er med til brylluppet.

En type musik der altid er sikker er at pianist til brylluppet.

Underholdningen skal sidde i skabet – I har kun én chance!

Hvis musik ikke er noget for jer, jamen hvorfor så ikke overvej noget god underholdning. Underholdning kan man snakke om dagen lang, for der er så mange muligheder at det er svært at få et overblik over. Derfor kan det anbefales at kigge sig om på nettet. Det er ganske klart, at der er både den mulighed selv at stå for noget underholdning i form at et festligt indslag, men der er også den mulighed at I finder tegnebogen frem og bruger lidt penge på at noget professionel underholdning kommer ud til brylluppet.

 

 

Hold en ekstra god polterabend!

Selvom I kan sætte kryds ved overstående så er forberedelserne ikke færdige endnu. Som en god veninde skal der også holdes polterabend. I kan selv beslutte hvad det skal være, der skal ske, men bare husk at det gerne må være sjovt og pinligt.

Vil I have flere bryllupsideer, så kan I finde dem på bryllupideer.dk.