Sådan bruger du en Beautyblender

Beautyblender
Skrevet af : Banin Al-Zerajawi

Hvis du normalt bruger foundation eller concealer og du ikke bruger en Beautyblender eller nogen som helst beauty svamp, så gør du det helt forkert. Du tænker nu sikkert, ”hvorfor skal jeg overhovedet bruge 130 kr på en svamp!?”. Hvis du gerne vil have at din foundation har et flawless finish så skal du have en Beautyblender. Det er et must at have i makeup tasken!

Beautyblenderen vil nok tillægge din makeup rutine få ekstra minutter, men det er det hele værd. En god foundation behøver ikke koste det hvide ud af øjnene, så længe du har en Beautyblender. Det gør nemlig at din foundation bliver flot og jævnt. Og hvis du er en af dem som ikke kan se forskellen på brugen af makeup børste eller Beautyblender- så bruger du Beautyblenderen helt forkert! Der er specifikke ‘love’ i hvordan man bruger Beautyblenderen, og hvis du ikke følger disse hellige ‘love’, så nyder du heller ikke fordelene af Beautyblenderen.

Når det så er sagt, så er der faktisk forskellige mærker af svampe. Beautyblenderen er den originale ægge-formet svamp som du nok har set overalt, såsom Instagram, Pinterest og Youtube videoer. Dog findes der andre makeup svampe ude i makeup-universet i endda lignende former – såsom Real Techniques orange svamp som også skulle være rigtig god og billigere.

Beautyblender

Her finder du en step-by-step guide til hvordan man bruger Beautyblenderen.

Step 1

Det første du gør, inden du tager dit makeup frem, er at tage din Beautyblender med ud på toilettet under vasken og skylle den i lunken vand. Hvorfor? Fordi en fugtig Beautyblender gør at det bliver lettere at påføre din foundation. Du skal derfor skylle den og så presse al det overskydende vand ud. Du kan evt tage et rent håndklæde eller serviet og presse beautyblenderen. Men pas også på at det ikke bliver for tørt.

Step 2

Nu hvor din beatyblender er fugtig, tager du din foundation (eller andet makeup) og sætter bag på din hånd og så dypper du din beautyblender i det. Når du gør det, i stedet for at påføre foundation direkte på beautyblenderen, kan du styre hvor meget af din foundation du bruger, så det ikke ender ud i at du spilder din foundation.

Step 3

Nu skal du påføre din foundation. Måden du gør det på er at duppe din foundation med Beautyblenderen på ansigtet. Sådan bliver du ved over det hele – dup dup dup! Et lille tip også er at bruge den nedre runde del til din foundation og den spidste ende til concealer (så kan man liiige komme ind mellem øjenen).

Sådan! Du er noget blevet prof i at bruge en Beautyblender. Husk til sidst altid at rense din Beautyblender, med eksempelvis ansigts sæbe og så presse alt ud under lunken vand.

 

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.