latex ballonerDu skal selvfølgelig markere tydeligt med pynten, at din 18-års fødselsdag er en festlig dag. Derfor er det en god idé, at du for eksempel pynter op med latex-balloner og vælger et tema for pynten.

Du har sikkert glædet dig længe til denne dag. Dagen, hvor du fylder 18 år. Dagen, hvor du officielt er voksen. Derfor skal du da også gøre noget ekstra ud af den. Du bør ikke bare invitere venner og familie til at holde et brag af en fest, du bør også sørge for, at der bliver pyntet flot op til festen, så gæsterne føler sig velkomne og kommer i den rigtige stemning, så snart de træder ind ad døren.

Det er der selvfølgelig et utal af forskellige måder, du kan gøre det på. Det er dog altid festligt, at du hænger masser af latex-balloner op.

Latex-balloner er dér helt almindelige balloner, som du kan få i mange forskellige farver og størrelser, og som kan pustes op med luft eller fyldes med helium, så de svæver af sig selv.

Ballonerne kan du blandt andet købe på webshoppen amemory.dk. De har et stort udvalg af pynt og udstyr, som du kan bruge til at festliggøre din 18-års fødselsdag.

Overvej at have et tema til festen, og vælg latexballoner i årstidens farver

Når du skal finde på, hvilken form for pynt du gerne vil have til din fest, kan du gøre det nemmere for dig selv at vælge, ved at du finder på et tema.

En oplagt mulighed er, at du tager udgangspunkt i dine interesser. Hvis du for eksempel godt kan lide at spille fodbold eller at ride, kan du finde pynt, der har med det at gøre.

Du kan også vælge at tage udgangspunkt i den årstid, som du har fødselsdag på. Har du fødselsdag om foråret, kan du pynte op med sarte forårsfarver og masser af blomster. Er det om efteråret, kan det i stedet være røde og gule farver og masser af grene med smukke efterårsblade.

Når du køber latex-balloner, er det en god ide, at du allerede har valgt temaet. På den måde kan du købe balloner, der passer til dit tema i farven.

Hæng balloner med tal og bogstaver op

En sjov måde at pynte op på er også, at du vælger at hænge balloner med tal og bogstaver op. Du kan vælge tallene 1 og 8 og for eksempel bogstaverne i dit navn eller tillykke. Er der nok plads, kan du også være lidt sjov og for eksempel skrive: Endelig voksen! Eller noget i den dur. Det er virkelig kun fantasien, der sætter grænser.

Tallene og bogstaverne er med til at gøre festen mere personlig, samtidig med at de pynter. Denne type balloner bliver nemlig fremstillet i en folie, der skinner i typisk enten bronze, sølv eller guld. Hos amemory.dk kan du ud over latexballoner også finde tal- og bogstavballoner samt som nævnt en masse anden festlig pynt.