Har du en lille prinsesse der elsker at kigge på stjernerne, drømme sig væk og høre smuk musik? Eller måske har du en lille kommende astronaut der ønsker sig en tur ud i rummet lige inden sovetid, så der kan blive drømt om fjerne galakser og rumraketter.

Uanset hvad så kan en smuk levende stjernehimmel gøre enhver piges værelse til et endnu mere magisk sted.

Find en eventyrlig stjernehimmel projektor

Stjernehimmel projektorFor at lave en smuk stjernehimmel behøver du ikke længere at købe de der små plastik stjerner i neon farve, og bruge oceaner af tid til at klistre dem fast, samt endnu mere tid på at pille dem ned igen hvis de evt. skal flyttes.

Du kan faktisk få en smart projektor til pigeværelset der i løbet af ingen tid kan forvandle loftet, væggene eller det meste af værelset til en smuk stjernehimmel.

Gør historiefortællingen endnu mere magisk

Stjernehimlen kan tændes og slukkes lige så meget som i lyster. Brug den f.eks. til at skabe en stille stund når der skal soves, slappes af osv. eller brug den til at gøre historiefortællingen endnu mere magisk.

Vælger du en stjernehimmel projektor med bluetooth, så kan du også afspille hyggelig musik, godnathistorier, afslappende musik osv. direkte fra barnets egen, eller en voksens telefon.

Nogle stjernehimmel projektorer fås med timere eller automatisk slukfunktion, så den automatisk slukker når jeres lille pige er faldet i søvn.

Flotte effekter eller ægte billeder

Nogle piger vil gerne bare have flotte farver og stjernelignende effekter, mens andre hellere vil have realistiske gengivelser af rummet.

Dette kan også bruges til andet end bare hygge og sjov, nemlig til læring om rummet og stjernerne.

Nogle stjernehimmel projektorer kan også begge dele hvis du ikke har lyst til at gå på kompromis.

Sådan vælger I den rigtige projektor

Der er en del gode stjernehimmel projektorer på markedet allerede, og udvalget bliver hele tiden større da produktet er elsket af både børn og voksne.

Det kan være svært at vide præcis hvilken en man skal vælge til børneværelset, men der er lidt forskellige ting du kan gå efter:

  • Prisen – du skal dog regne med at du i langt de fleste tilfælde får hvad du betaler for.
  • Funktioner – skal den kunne kobles til bluetooth, wifi, styres gennem en app på telefonen, have timer funktioner osv.?
  • Strømtilslutning, skal den kunne sluttes til en stikkontakt eller et USB stik
  • Billeder og farver – hvor mange billeder og farver skal der være

Stiller du dig selv disse spørgsmål er du godt på vej til at kunne finde den rigtige projektor til pigeværelset.