kontorstoleEn god kontorstol til at sidde på, når du skal lave lektier eller spille computer er oplagt for dig at ønske dig i gave. På den måde kan du passe godt på din ryg. Det er noget, som du bør begynde at overveje allerede nu, hvor du er teenager.

Har du snart fødselsdag, er en kontorstol ikke godt ønske at skrive på ønskesedlen, så du selv slipper for den udgift. Som teenager sidder du ned mange gange hver dag, når du skal lave dine lektier og chatte med veninderne. Det er derfor vigtigt, at du sidder på en god stol, der giver den rette støtte, så du ikke får ondt i ryggen.

En kontorstol kan virke som et kedeligt og praktisk ønske, men det er en god investering i dit helbred, at du allerede nu begynder at tænke over, hvordan du behandler din krop. Hvis du ikke behandler den ordentligt, kan du ende med skavanker, som du kommer til at døje med resten af livet.

Måske synes du, at en klassisk kontorstol er kedelig og umoderne og slet ikke passer ind i din indretning. Men på en side som istol.dk kan du finde en række forskellige kontorstole – både de klassiske og nogle smarte, frække nogen. Du vil derfor højst sandsynligt kunne finde en, der vil passe ind i indretningen på dit værelse.

En kontorstol skal kunne indstilles til dig

Selvom du måske mest har fokus på udseendet, når du skal finde en kontorstol, du vil ønske dig i gave, er det også vigtigt, at du har fokus på, hvor meget den kan indstilles. Jo flere parametre en stol kan indstilles på, des bedre kommer den til at passe til din krop, og des bedre kommer du til at sidde.

Derfor kan det også tage noget tid for dig i starten at indstille stolen, men når du først har gjort det, vil du have en stol, som du sidder virkelig behageligt i.

En god kontorstol kan holde i mange år. Det betyder, at du kan tage den med dig, når du flytter hjemmefra. Og selvom din krop ændrer sig efterhånden som du bliver ældre, vil du jo altid kunne indstille stolen, så den passer perfekt til dig.

Vælg nakkestøtte, hvis du gamer

Hvis du godt kan lide at sidde og spille ved din computer, er det en god idé, at du vælger en kontorstol med nakkestøtte. På den måde er du sikker på, at du har den rette støtte af hele rygsøjlen, hvilket er vigtigt, når du sidder meget ned.

Sidder du kun på stolen, når du laver lektier, kan du godt klare dig med en stol uden nakkestøtte. Det er dog en god idé, at du prøver begge modeller af. Hvis du foretrækker den med nakkestøtte, er det jo den, du skal vælge – uanset om du gamer eller ej. Se udvalget på istol.dk, og læs samme sted meget mere om de forskellige stole.