I Danmark har vi ofte kølige dage, når det drejer sig om vejret, og derfor er det også vigtigt for os piger, at vi har noget overtøj, der både er varmt og lækkert. Det er altid rart, når det på samme tid også ser moderne ud, har en god pasform og endda også skaber opmærksomhed omkring vores relationer.

I dag er der et væld af muligheder, når man skal finde jakken, der passer som ønsket. Der er lange modeller, der er korte modeller, der er modeller med en masse farver, og sidst, men ikke mindst, også modeller med forskelligt stof og pasform.

Jeg vil her gerne give et eksempel på en hjemmeside, hvor der er mulighed for at finde over 200 forskellige modeller af jakker. Der er til enhver smag og prisklasse. Når du trykker på linket, vil du blive ført over til en ny hjemmeside, Jakker – Find din nye jakke og model her.

Hvilket fodtøj skal jeg vælge til min jakke?

Når man har fået styr på sin jakke, så er det også lige så vigtigt, at man har styr på sit fodtøj, og her er spørgsmålet, hvad man skal tage på til sin jakke. Der er faktisk ikke noget rigtigt svar på, hvad du kan tage på. De sidste år er sneakers, herunder Air Jordans, Dunk lows og Yeezy´s blevet rigtig populære blandt mange mennesker. De findes i mange forskellige former og farver, hvilket gør det muligt at skabe det helt korrekte match med sit øvrige tøj.

De er samtidig ret behagelige, og de kan tages på til rigtig mange begivenheder, uden at man virker formel. Sneakers er kommet for at blive, og det er også blevet et marked, hvor mange investerer og spekulerer. Priserne på sneakers er de sidste år også steget, og de har fået en pris, der ligger mellem 700 og op imod flere tusinder af kroner.

Vinterjakke til kvinder

Bæredygtighed

Når der bliver snakket om tøj, så kan man ikke undgå at tale om bæredygtighed. I denne verden er det vigtigt, at vi sætter fokus på at skåne miljøet og vores omverden. Derfor er det også vigtigere end nogensinde, at de store virksomheder sætter fokus på bæredygtighed og går forrest.

Der er flere forskellige måder på at kigge efter bæredygtigt tøj, og der er blandt andet GOTS-mærket, som er en international økologisk mærkning af tøj og tekstiler. De stiller en række forskellige krav til tøjet, som er med til at gøre det mere bæredygtigt. Så er der også Svanemærket og EU-blomsten, som man måske normalt kender fra hårprodukter eller plejeprodukter, men de findes faktisk også på tøjmarkedet, og der bliver stillet ret strenge krav, når det kommer til kemikalier i tøj.

Personligt kan man også selv gøre noget for bæredygtighed. Man kan f.eks. bruge sit tøj endnu længere, end man er vant til, og måske undgå at vaske det for ofte, og på den måde også skabe en længere levetid. Sammen skaber vi en sundere og renere verden.