Der findes ikke noget bedre end en rigtig god hobby. Når hverdagen viser sig fra sin kedelige side, kan det være dejligt at fordybe sig i et spændende projekt. Er du typen, der elsker at være kreativ, skrive og tegne og samtidig holde styr på dit liv?

 

Bullet Journal er det hotteste inden for kalendersystemer lige nu. Særligt i USA er den kreative, personlige kalender et stort hit. Men nu har danskerne også så småt fået øjnene op for den smarte kalender med mere.

 

På kreativ vis kombinerer Bullet Journal den traditionelle kalender med huskelisten, dagbogen og notesbogen. Idémageren bag Bullet Journal, Ryder Carroll, den selv som en måde, hvorpå man kan ”tracke fortiden, organisere nutiden og planlægge fremtiden”.

 

Det er da heller ikke tilfældigt, at flere og flere mennesker i dag vælger at ty til den lille smarte Bullet Journal frem for almindelige kalendre. Her er der nemlig rig mulighed for at holde styr på dit liv på en kreativ måde. En bullet Journal giver med andre ord hverdagen et farverigt pift, som kan tilpasses din personlige smag og stil.

 

 

God, gammeldags stresshåndtering i en digital tidsalder

 

Der er ingen grænser for, hvordan du kan skabe en personlig og kreativ Bullet Journal. Både stort og småt kan komme i din Bullet Journal, så du på den måde kan holde styr på, hvad du bruger dine dage på, og hvordan du kan bruge dem endnu bedre.

 

Faktisk viser flere undersøgelser, at en Bullet Journal kan have en direkte afstresende effekt. I vores digitale tidsalder bruger vi nemlig meget lidt tid på at fordybe os med en rigtig kuglepen og rigtigt papir. Og det er ærgerligt. For faktisk peger videnskaben på, at vi husker meget bedre, når vi skriver det ned på papir frem for på en computer eller Iphone.

 

Med en Bullet Journal kommer du så at sige tilbage til den gode gammeldags form for

afstressende og meditative hobby, som vi kender det fra dagbogskrivning. Det er en disciplin, der nok for de fleste mennesker i dag, virker en anelse forældet. Men med din egen, personlig dagbog kan du kombinere moderne, personlig stil med fortidens forkærlighed for det skrevne ord.

 

 

Bullet Journal til alle behov

 

Måske har du set alle de cool Bullet Journals på sociale medier som Instagram og Pinterest. Det kan virke intimiderende på en, der aldrig har prøvet kræfter med en Bullet Journal at se de flotte, og professionelle takes på den smarte kalender.

 

Her må du endelig ikke miste modet. En Bullet Journal kan nemlig bruges på alle niveauer og til alle behov. Brug i stedet de professionelle Bullet Journals som inspiration og glæd dig over, at du stadig har mange timer til at udvikle din personlige kalenderstil på sjove og overraskende måder.

 

En god hobby skal gerne være både lærerig og sjov. For som man siger, så flyver timerne jo afsted, når man er i godt selskab. Og det er du altid med en Bullet Journal. God skrivning!