Der er selvfølgelig ikke noget, som hedder mande- og dameinteresser. Der er dog ingen tvivl om, at der findes nogle stereotyper på, hvad drenge og piger typisk interesserer sig for. Det prøver denne artikel at gøre en smule op med ved at komme med bud på typiske herrehobbyer, som også kan være sjove for piger.

Vi starter med en af de allermest typiske, nemlig netspil og gambling. Det er et område, hvor mænd bare typisk har en mere naturlig interesse, måske også fordi det handler om at vinde og konkurrere, som i høj grad er noget, som ligger naturligt til mange mænd. Det betyder dog ikke, at det er mindre sjovt for piger at være en del af.

Eksempelvis kan du finde mange virkelig sjove spil på www.netspil.dk, som passer til alle køn og aldre. Det er en side, hvor der er underholdning for mange timer, og du skal nok nærmere passe på ikke at blive hængende for længe, hvis du rent faktisk også har andre ting, du skal nå.

Tag en tur på stadion

Hvorfor ikke prøve det af, som du altid ser gutterne lave sammen. Tager man en tur på fodboldstadion, mærker man virkelig intensiteten og stemningen, og man får måske øjnene op for, hvor fedt det kan være at tage på stadion. Der er nemlig få ting, som kan hamle op med netop denne form for stemning.

Det giver nemlig en følelse af fællesskab i en grad, der er ganske særlig. Man sidder der sammen med alle typer af mennesker, som er mødt op for at nyde det smukke spil og formentlig også dyrke det hold, de bakker op om. Det kan være den lokale klub, som man altid støtter, uanset hvordan resultaterne bliver.

For nogle kvinder kan det virke unaturligt, at man går så meget op i sport, og det er da heller ikke nødvendigt at gøre det til en besættelse. Det kan derimod virke fantastisk at give det en chance, hvor man bare lever sig med, når man er i det. Herefter kan man lægge det fra sig igen og måske være en rigtig sjov oplevelse rigere.

Pokeraften med damerne 

Har du nogensinde tænkt på at invitere damerne over til poker og rom&cola? Det er altså noget, man oftest hører, at gutterne laver sammen, men det betyder selvfølgelig ikke, at det ikke er noget for damer. Faktisk kan det være hylende skægt, hvis man først kommer rigtigt i gang med det.

Den første gang kræver det måske lige, at man sætter sig godt ind i tingene sammen. Der er ikke noget værre end at spille poker rundt om et bord, hvor flere ikke kan reglerne, og hvor de skal guides til, hvad de skal gøre. Det kan måske være relevant den første gang, så alle lærer tingene ordentligt.

En pokeraften kan kombineres med en tur i byen eller en god film at slutte af på, og så har man ligesom lavet en perfekt pigeaften, selvom det måske er gjort på en typisk herremåde.