Kunne du godt bruge nogle gode råd til hvordan du bedst kan score en smuk og sød kvinde, så bør du lade blikket glide ned over den nedenstående tekst. Vi giver dig nogle gode tips til, som du aldrig må være foruden. Bliv klogere på dating, inden det er for sent. Lær at score herunder.

DU skal jagtes og ikke omvendt

Når du møder en kvinde, som du rigtig godt kan lide, så handler det om at være forsigtigt. At være forsigtig med en kvinde man kan lide, kan være rigtig svært, men det er muligt. Din interesse bør naturligvis være tilstede, dog behøver kvinden ikke vide det hele tiden. Efter kort tid er det vigtigt, at du trækker lidt i håndbremsen og skjuler din store interesse og lyst til denne smukke kvinde du har mødt. En god regel er ofte, at kvinden som udgangspunkt aldrig bør føle sig jagtet af dig, men omvendt. Hvis hun føler sig jagtet af dig hele tiden, hvor hun ikke får lov til at give gengæld, så bliver det lynhurtigt for kedeligt, og derefter smuldrer det hele som regel. Det skal også altid være ligeså spændende for kvinden. 

Lær at score uden at lægge for meget pres på

En anden vigtig ting er, at du altid bør undgå at presse alt for meget på. Når vi siger det, så hentyder vi til, eksempelvis, mange sms’er, mange opkald, besøg osv. Typisk plejer at kvinde at betragte det som et turnoff, når en fyr konstant skriver til hende og spørger hende hvad hun laver. Når en kvinde dater en fyr, så er det vigtigt for hende, at hun føler at hun har plads og ikke føler sig trængt op i en krog af fyren. Hun må ALDRIG føle sig tvunget til at tage forhastede beslutninger – her går det altid galt. En god flirt ender oftest med et dejligt kærlighedsforhold, hvor det hele har gået naturligt og taget den nødvendige tid, hvor ingen af parterne har presset hinanden til at indlede noget. 

Husk komplimenterne – med MÅDE

Naturligvis, er det meget vigtigt, at du giver hende komplimenter, når hun, eksempelvis, har gjort sit hår ekstra flot for dig, hvis hun har en parfume på som du kan lide og hvis hun har taget noget lækkert tøj på. Men komplimenter kan meget hurtigt blive for meget – hvis du gentager dig selv, hvis gentagne gange fortæller hende hvor flot hendes hår er, så bliver hun træt af det. Hun bliver mættet. Derfor bør du altid passe på. 

Lad hende hænge 

Hvis hun har skrevet en besked, kan du med fordel lade nogle timer gå uden at svare hende. En kvinde bør i starten ikke vide hvor hun har dig, og at skabe mellemrum mellem sms’erne er godt. Dermed ved hun ikke hvor du er eller hvad du laver. Måske tænker hun, at du er sammen med en anden kvinde. Det er hér, at du virkelig tiltrækker hende og får hende til at kæmpe for dig. 

Lær at score gennem de ovenstående råd, men husk, at øvelse gør mester!