I 2016 var der spekulationer om, om Jamie Dornan ville fortsætte som Mr. Grey i den sidste Fifty Shades film. Det skyldtes, at hans kone var syg, og at hun var meget jaloux over sexscenerne i filmene.

Da Jamie Dornan indspillede Fifty Shades Darker i 2016, var der mange spekulationer om, om han ville fortsætte i rollen som Mr. Grey i den tredje og sidste film. Hans kone led nemlig af post traumatisk stress, og de havde lige fået deres andet barn.

Fordi de var så langt med indspilningerne til den anden film, var det åbenlyst, at Dornan måtte gøre den færdig, men der var ingen, der vidste, om han ville fortsætte til treeren. Da den fik premiere i 2018, var det dog stadig med Dornan på rollelisten som den mystiske Mr. Grey.

Konen var ikke vild med sexscenerne

Udover Dornans kones sygdom stod hendes jalousi også i vejen for, at han kunne fortsætte i rollen. Hun var nemlig ikke meget for, at han havde så mange sexscener sammen med Dakota Johnson.

Efter de to kvinder havde været ude at spise sammen og lært hinanden bedre at kende, havde hans kone det dog bedre med, at han fortsatte i rollen. Hvordan hun forholdt sig til den bonus på 1,5 millioner dollars for, at han smed alt tøjet, melder historien ikke noget om.

Kilde: https://denkorteavis.dk/2016/fortsaetter-jamie-dornan-som-mr-grey-i-den-sidste-film-i-triologien/