Måske du lige er blevet student, og så skal der ske noget. Eller måske du ønsker at vise dine skønne veninder, hvor meget du holder af dem. Uanset din personlige grund er det altid en god idé at samle sine bedste veninder i en weekend. I stedet for at de ved, hvad der skal ske, så gør det til en overraskelse.

At være sammen med sine veninder i en hel weekend kan noget særligt. Det bringer jer tættere sammen. Og der bliver mulighed for at snakke om ting, som I normalt ikke snakker om. Derfor er der kun fordele forbundet med en weekendtøsetur.

Overrask dine veninder med ting, de kan lide

Når du skal arrangere en overraskelsesweekend for dine veninder, kræver det naturligvis noget planlægning. En mulighed kunne være at tage i sommerhus. Måske en af jeres forældre ejer et sommerhus, som du kan leje til billige penge.

Vælger du, at I skal i sommerhus, er transport nødvendig. Det er langtfra alle steder, at offentlig transport er en mulighed. Er du den heldige ejer af en bil, vil dette være det oplagte valg. Husk, at du skal have en bilforsikring, hvis det er din egen bil. Det er lovpligtigt og en nødvendighed i tilfælde af ulykker. Du kan læse mere om bilforsikringer hos forsikring.io. Sørg dog for, at alle dine veninder kan være der sammen med jeres oppakning.

I sommerhuset skal I også have mad. Vær omhyggelig, og vælg nogle retter, som du ved, dine veninder elsker. Køb også nogle snacks, som du ved, dine veninder kan lide. Det viser, at du kender dem godt. Og det vil med garanti skabe en god stemning og varme deres hjerter.

Desuden bør du overveje, hvordan du vil afsløre overraskelsen for dine veninder. Vil du sige, at de skal pakke en weekendtaske og være klar på et bestemt tidspunkt? Eller vil du sige, de skal med i sommerhus, men at formål og aktiviteter bliver hemmeligholdt?

Forbered aktiviteter og sjove lege

Hvis du vælger, at I skal være i sommerhus, giver det anledning til en masse aktiviteter. Både lege, madlavning og hygge om aftenen. Måske du skal arrangere et par lege på forhånd. Det kan være af personlig karakter, hvor hver veninde må give lidt af sig selv. Du kan eksempelvis forberede nogle spørgsmål, som alle skal svare på. Det kan være alt fra drenge til fremtidsdrømme. Det er en perfekt mulighed for at komme tættere på hinanden.

Du kan også tage et almindeligt brætspil med. Hvad du finder på, er helt op til dig. Tænk på, hvem din venindegruppe er. Og hvordan de vil tage imod dine aktiviteter. Det er det vigtigste.

Som en ekstra detalje kan du tage et kamera med. Lad være med kun at tage billeder med mobilen. Køb et engangskamera. Det bliver langt mere autentisk. Og når du fremkalder billederne, vil I få jer et godt grin. Desuden vil det være muligt at hænge billederne op på jeres værelser som et evigt minde.

Hvis du synes, der er meget planlægning forbundet med sådan en weekend, kan du fortælle dine veninder om dine tanker. I stedet kan alle dine veninder være med til at planlægge. Og det bliver måske mere en fællestur, hvis alle har noget at sige. Dog kan du stadig sørge for aktiviteter. Eller du kan sige, at alle skal medbringe mindst én leg.