Hvordan ved jeg, om han kan lide mig

Hvordan ved jeg, om han kan lide mig? Det er svært at vide, om han kan lide dig, hvis han ikke direkte har sagt det til dig. Der er dog nogle tegn, som du kan holde øje med. Det er for eksempel, om han driller dig og roser dit tøj.

På den ene side er det fantastisk at være forelsket i en: Det er jo en helt vidunderlig følelse. Det er dog også en forfærdelige tilstand, for hvad nu hvis ham, som du er forelsket i, slet ikke er forelsket i dig? Og hvordan kan du egentlig vide, om han er det, så du kan afsløre, at du er vild med ham?

Det nemmeste ville selvfølgelig være, hvis han bare sagde det til dig. Men desværre er drenge langt fra altid så nemme og lige til. Hvis han er forelsket i dig, er han jo helt sikkert også nervøs over, om du føler det samme som ham. Derfor går han sikkert også og tænker: ”Tænk, hvis hun bare kunne sige det til mig, så ville det hele være meget nemmere.”

Men eftersom I ikke er et sted, hvor I tør betro hinanden jeres følelser endnu, kommer der her tre tegn, du bør holde øje med. De kan nemlig meget vel være en indikator på, at han kan lide dig.

Han driller dig

Først og fremmest vil en fyr, der godt kan lide dig, være langt mere tilbøjelig til at drille dig. Ikke på en ubehagelig måde selvfølgelig. Det hele handler om at få dig til at grine. Derfor kan det være, at han siger noget sjovt om dig, eller at han kilder dig. Det sidste giver ham også en god grund til at røre ved dig. Det er også noget, som drenge godt kan lide, når de er vilde med en pige.

Derudover er drilleriet en god måde at komme i kontakt med hinanden på. Hvis han ikke lige ved, hvad han skal sige til dig, tænker han, at han altid kan drille dig lidt og på den måde få din opmærksomhed.

Han roser dig

Hvis du får mange komplimenter fra en dreng, er det typisk også et tegn på, at han godt kan lide dig. Drenge går sjældent særlig meget op i, hvilket tøj du går i, eller hvilken parfume du har på, hvis de ikke er vilde med dig.

Fordi udseendet betyder meget, når en dreng bliver forelsket, vil du typisk også opleve, at han ser mere på dig. Normalt bliver elevatorblikket anset for at være noget negativt, men når det er ham, som du er vild med, der kigger på dig fra top til tå, ved du, at han godt kan lide, hvad han ser, og at han bare ikke kan lade være.

Han betror sig til dig

En af de vigtigste måder, hvorpå du kan vide, at en dreng virkelig stoler på dig, er, hvis han betror sig til dig. Det vil du selvfølgelig også gøre med dine venner, men hvis du for eksempel er på en date med en fyr, og han begynder at åbne sit hjerte om sine bekymringer, er det et sikkert tegn på, at han er vild med dig.