Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Hvordan snaver man

Hvordan snaver man?Har du ikke så stor erfaring med at snave, kan det være, at du er i tvivl om, hvordan du gør det bedst muligt. Her kommer vi med gode råd til, hvordan du kan gribe det an.

Måske har du aldrig prøvet at snave med en og vil gerne være forberedt til første gang, det sker. Måske har du prøvet at snave, mens synes ikke helt, at det gik, som du havde håbet på. I begge tilfælde kan du heldigvis få masser af hjælp her. Her får du nemlig en udførlig guide til, hvordan du snaver.

Inden kysset er det vigtigt, at du forholder dig stille og roligt, selvom det kan være svært for dig, når du er så spændt på at kysse. Det er dog ikke charmerende, at du overfalder den anden. Prøv derfor at tage det stille og roligt og se ham eller hende dybt i øjnene, inden I lukker dem for at kysse.

Læg forsigtigt ud

Når jeres læber rører hinanden, er det igen vigtigt, at du ikke går for hurtigt frem. Sørg for at tage det stille og roligt, da læberne er et følsomt område. Du bør ikke spænde i læberne eller lave trutmund; dine læberne skal være bløde og afslappede.

Læg dit hoved lidt på skrå, så jeres næser ikke støder sammen. Det gør det akavet, men er en klassisk begynderfejl. Når du er klar til at kysse med tungen, bør du åbne din mund forsigtigt. Hvis den anden også gør det, betyder det, at vedkommende er klar til at tungekysse.

Hvordan snaver man så – Tricky tungearbejde

Når I begge har munden let åbne, kan I begynde at kysse hinanden med tungen. Start med at røre blidt med tungespidsen. Derefter kan du køre din tunge rundt om din kyssepartners i små cirkler. Du bør altid mærke efter, hvad den anden gør. Når du ikke er så erfaren i forhold til at snave, er det en god ide, at du kopierer det, som den anden gør.

Når du snaver, kan du få brug for en pause for at trække vejret eller for at synke. Når du har det, trækker du bare blidt tungen til dig, og begynder at kysse på læberne i stedet, inden du afslutter kysset. Bagefter kan I jo altid begynde at kysse igen.

Noget, der kommer bag på nogle er, at tænderne kan være lidt i vejen, når I tungekysser. Når du ikke er så vant til at kysse, kan de være særligt irriterende. Sørg for at have munden nok åben til, at den anden ikke støder tungen mod dine tænder.

Hvad skal jeg gøre med mine hænder?

Udover spørgsmål om, hvordan snaver man, er der også mange, der har spørgsmålet: Hvad skal jeg gøre med mine hænder? For et kys handler jo selvfølgelig ikke kun om det, der sker med læberne og tungen. Det handler også om, at I er helt tæt sammen. Brug derfor dine hænder til at komme så tæt på den anden som muligt. Det kan være ved at lægge hænderne om den anden i et kram eller for eksempel stryge den anden gennem håret, over ryggen eller gå på opdagelse på den andens krop.