Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Hvordan onanerer man bedst

Hvordan onanerer man bedst? Er du nysgerrig efter, hvordan du kan onanere bedst, skal du læse med her. Her får du nemlig vores onani-guide og finder ud af, hvorfor du skal blive ved med at onanere, selvom du er i et forhold.

Det lidt kedelige svar på, hvordan onanerer man bedst, er, at det er individuelt. Det er umuligt at skabe en guide, der passer til alle. For vi er alle forskellige som mennesker, og det er forskelligt, hvad vi godt kan lide.

Når det er sagt, er der selvfølgelig nogle detaljer, der går igen, og som de fleste piger sætter pris på. Det er for eksempel at være afslappet, ikke at blive forstyrret og at være nysgerrig på din krop. Men hvordan du rører ved dig selv, hvad du godt kan lide at tænke på, om du ser pornofilm eller ej, er fuldstændig individuelt og kommer an på dine præferencer.

Onani-guide: Hvordan onanerer man bedst?

Når du gerne vil onanere, er det vigtigt, at du ikke bliver forstyrret af andre. Det bedste er derfor, at du er alene hjemme, har låst døren til dit værelse, at du er i bad, eller en lignende situation. Derefter kan du starte med at røre dig selv andre steder på kroppen end i skridtet. Det kan for eksempel være brysterne, ballerne og lårene.

Derefter kan du begynde at røre dig selv i skridtet. I det tilfælde handler det om, at du finder ud af, hvordan du godt kan lide at blive rørt. Nogle foretrækker at røre ved deres klitoris, andre at føre en finger op i sig selv og atter andre at røre ved deres kønslæber. Mange bruger selvfølgelig en kombination af det.

Når du først begynder at onanerer, er det vigtigt, at du ikke har fokus på orgasmen. Det kan tage tid for dig at lære at få en orgasme. Derfor skal du til at starte med bare finde ud af, hvad du godt kan lide. Så vil orgasmen komme senere.

Gør dig selv og din kæreste en tjeneste ved at onanere

Mange synes, at der er noget forkert i at onanere, når de er i et forhold. De ser det som, at de bruger onani i stedet for at være sammen med deres partner. Men sådan er det ikke. Onani er afstressende, får dig til at slappe af og gør det muligt for dig at lære din krop at kende. Derfor bør du bestemt blive ved med at onanere, selvom du har en kæreste.

Faktisk viser undersøgelser, at forhold, hvor kvinden stadig onanerer, fungerer bedre seksuelt. Det skyldes, at kvinden hele tiden er ajour med sin krop, og hvad den godt kan lide. Dermed kan hun nemmere give sin partner instruktioner. Derudover bliver hun ved med at holde slimhinderne i skeden aktive.

Der er altså masser af grunde til at onanere. Der findes ingen rigtig eller forkert måde at gøre det på, så det er bare at tage sagen i egen hånd… så at sige!