Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

 

Du er blevet inviteret til fest eller en større begivenhed. Panikken spreder sig måske allerede nu.

Hvad skal du have på, hvem skal du følges med, og hvordan gør du det bedste indtryk på ham den søde fra klassen?

Hvordan forbereder du dig selv?

Du vil gerne tabe dig, så du kan passe dit tøj eller se bedst ud. Men hvordan gør du lige det. Der findes mange hurtige og effektive måder at gå ned i vægt på. Du skal blot være opmærksom på at lige så hurtigt som du taber dig, lige så hurtigt kan du altså tage det på igen. Det mest holdbare vægttab er det, som man kalder for livsstilsændringer. Når det så er sagt, så kan en hurtig start på vægttabet godt give et boost på trods af, at det nok bare mest er væske i starten.

Derudover så kan et hurtigt vægttab være effektivt, hvis du lige står og mangler de sidste par kilo og centimeter før, at du kan passe din gamle kjole. Bliv slank på tre uger er altså muligt, hvis du bare lige mangler det sidste. Det er nok bare svært at holde, hvis du har levet meget restriktivt i alle 21 dage for blot bagefter at gå tilbage til dine gamle vaner.

 

Forberedelserne på dagen

Derudover så er der alle forberedelserne på dagen.

Hvilke sko passer til din kjole og skal du selv sætte dit hår og makeup??

Alt efter om du bare skal til en stor fest eller om du skal til galla, så er disse overvejelser i større og mindre grad noget som der skal tages hensyn til.

Skal du bare til en vigtig og stor fødselsdag så er det altså slet ikke nødvendigt at hyre makeup artister og hårstylister til at hjælpe dig. Et par simple google søgninger kan hjælpe dig på vej, og så skal du nok få en skidegod fest alligevel.

 

Hvordan forbereder du alt det andet?

Måske sidder du i festudvalget og er medansvarlig for en fest. Det kan også godt være, at du bare skal medbringe dine egne drikkevarer til den fødselsdag, som du er inviteret til.

Hvis du skal planlægge et aftenarrangement, så skal der både kigges på pynt, mad og drikkevarer. Skal der købes ind til mange, så kan det være en god idé at se på hvor, at du kan skaffe billigere drikke varer. Køb Mokai billigt eller gå efter tilbuddene på øl og vin. Der kan være mange penge at spare. Måske I endda kan få et tilbud på mad og drikke fra sammen sted. Så skal I ikke rundt en masse forskellige steder.

Drikkevarer er dog som oftest billigst at skaffe selv.

Man kan tit komme ud for, at man selv skal medbringe drikkevarer til en fest. Det kan derfor godt være en god idé at fylde lageret op, når der er tilbud, så du ikke skal ud og åbne den helt store pung hver eneste gang, at du bliver inviteret med til noget sjovt.