barnevognMed en kombivogn har du både barnevogn og klapvogn på plads til den lille nye. Vognen er nem at komme rundt med, men har alligevel et langt liggemål, så dit barn kan bruge den i lang tid.

Skal du allerede til at være forælder, er der meget, du skal til at have styr på. Det gælder både i livet generelt og i forhold til det udstyr, du skal nå at anskaffe, inden den lille nye kommer. Noget af det vigtigste udstyr er selvfølgelig en barnevogn. Den kan du få brug for allerede, når du skal have den lille hjem fra hospitalet.

Mange nybagte forældre oplever, at barnevognen er et sted, hvor deres barn nemt falder til ro. Samtidig er det guld værd for dig at have den, så du kan komme lidt væk hjemmefra. Det er lige meget, om det er ud at gå en tur, eller det er ud for at møde veninderne på en café. Du har brug for at komme ud en gang i mellem.

Hvilken barnevogn du skal vælge, kan dog være svært. Der er jo så mange forskellige muligheder. En god mulighed, som du helt sikkert bør overveje, er at købe en kombivogn. Det er en vogn, der både kan bruges som barnevogn og klapvogn. Dermed har du sikret dig selv i lang tid fremover. Du kan for eksempel se nærmere på dem fra kombivogn.dk på https://www.kombivogn.dk/barnevogne.html

Fordele ved en kombivogn

Den største fordel ved en kombivogn er, at du både kan bruge den som barnevogn og klapvogn. Der er en barnevognsdel og en klapvognsdel, og når dit barn bliver gammelt nok, skifter du bare til klapvognsdelen. Det er nemt og enkelt for dig at gøre.

Derudover bliver nogle kombivogne fremstillet med hjul foran, der kan dreje hele vejen rundt om dem selv. Det gør vognene meget nemme at navigere rundt med.

Hvis du skal have vognen med i offentlig transport eller i butikker, eller du skal gå med den på smalle fortove, er det rart for dig, at den er nem at dreje med. Og det er den med de drejelige hjul.

Mange kombivogne har et relativt kort liggemål i barnevognsdelen, måske kun på nogle og 70 centimeter. Det betyder, at dit barn ikke kan bruge vognen i særlig lang tid. Nogle kombivogne af dem fra kombivogn.dk har dog et liggemål på hele 90 centimeter. Det betyder, at dit barn typisk kan bruge vognen, til han eller hun er omkring 3 år gammel.

Få autostol sammen med klapvogn og barnevogn

Er du også på udkig efter en autostol til din lille nye baby, kan det være ekstra attraktivt for dig at se nærmere på kombivogn.dk. De har nemlig en pakke, hvor du både får en kombivogn og en række former for ekstra udstyr, for eksempel en autostol.

Ved at købe det hele som et sæt kommer det hele til at matche i farven. Det ser altså bare lidt mere tjekket ud. Gå derfor ind på kombivogn.dk allerede i dag og se, om det er noget for dig.