Denne artikel kan indeholde sponsoreret indhold

Hvis din store dag nærmer sig, har du sikkert allerede fået spørgsmålet masser af gange: hvad ønsker du dig? Det klassiske svar er penge, og mange konfirmander har desuden ønsker som iPhones, computer og airpods på ønskesedlen. Det er dog langt fra alle gæster, der kan være med på et så højt budget, så det er en god idé også at have nogle gaveønsker, der ikke ligger i toppen af prisskalaen.

 

Konfirmationen er en stor dag, så derfor bør du også bruge lidt tid på ønskesedlen, så du både får ting du kan bruge, og som du kan have i mange år frem, som minde om den dejlige dag.

 

Vi har samlet fem forslag til, hvad du kan ønske dig i konfirmationsgave. Vi har fundet en blanding af ting, som du kan bruge i hverdagen, og som du kan gemme i mange år som minde om den store dag.

 

En fin pyntefigur

Selve dagen for din konfirmation kommer til at flyve afsted, og forhåbentligt bliver den fyldt med fantastiske minder. En god måde at kunne mindes dagen på, er ved at ønske sig en pyntegenstand, som kan stå på værelset i mange år frem og minde dig om din konfirmation.

 

Måske har du en bestemt popstjerne eller skuespiller, du er helt vild med, men tit bliver man enten træt af dem, eller også stopper de med at være populære. Vælg derfor en mere klassisk figur som eksempelvis en hoptimist eller en lykketrold – de er super fine at have stående og ligger i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

 

Beautyprodukter til din faste rutine

Hvis du har nogle faste produkter, du bruger i hverdagen, kan du lige så godt benytte muligheden for at få fyldt op i beholdningerne. Det kan også være, at du skal forkæle dig selv med at ønske dig lidt dyrere produkter, end dem du normalt har.

 

Et sæt med lækker shampoo og balsam eller en ansigtsmaskine med tilhørende fugtighedscreme kan være guld værd. Mærker som Clinique, Ole Henriksen og Beauté Pacifique er super effektive, men kan også være ret dyre, så derfor kan du med fordel ønske dig dem i konfirmationsgave.

 

Er din neglelaksamling ved at være kedelig og indtørret, kan du også få opgraderet den. Hvis du vil have gode neglelakker, der holder i lang tid, kan du ønske dig nogle af de populære UV-neglelakker. De holder sig pæne i lang tid uden at skalle af og findes i lige så mange forskellige farver, som de almindelige neglelakker.

 

Online tjenester og abonnementer

Når det kommer til gaveønsker, må man godt tænke lidt ud af boksen. Hvem siger, at gaver skal være en fysisk ting?

Langt de fleste betaler til en eller flere streamingtjenester hver måned. Det bliver dyrt i længden og ligesom med beautyprodukterne, kan du lige så godt benytte dig af muligheden for at få et tilskud til de ting, du alligevel skal bruge til dagligt.

 

Som du helt sikkert ved, findes der et hav af streamingtjenester til alt fra film og serier til spil og bøger. Uanset hvad du interesserer dig for, er et abonnement til en streamingtjeneste et super godt ønske – du bliver glad for at få det, og dem, der giver dig det, ved, at du får glæde af deres gave i lang tid.

 

Det kan også være, at du læser et bestemt blad eller magasin hver uge eller måned. Dette kan du også ønske dig et abonnement til, så du kan nyde dit blad hver gang og samtidig tænke på dem, der gav dig det i konfirmationsgave.

 

Oplevelser

Ligesom med abonnementerne og streamingtjenesterne ovenover er oplevelser heller ikke en fysisk ting, der kan pakkes ind. Det betyder dog langt fra, at det ikke er et godt gaveønske. Ved at ønske dig bestemte oplevelser, kan du få din konfirmationstid til at vare endnu længere, fordi du efter festen kan gå og glæde dig til eksempelvis en dag i zoologisk have eller tivoli.

 

Sko, tasker og lignende

Alle gaveønsker behøver ikke være praktiske og mindeværdige, så hvis du har brug for at få fyldt op i garderoben, så smid nogle tøjønsker på sedlen også. Det kan være en god idé at linke til specifikke sko eller tasker, så du er sikker på, at du får, det du ønsker dig, og så gæsterne nemt kan finde den model, du vil have.

Hvis du ikke går så højt op i de specifikke modeller, kan du også bare skrive eksempelvis sneakers eller sommerjakke på ønskesedlen og så se, hvad folk finder på til dig. Hvis det er nogen, der kender dig godt, finder de helt sikkert noget, du bliver glad for.